MENU

Kaupungintalon ravintola

Aukioloajat
Avoinna arkisin klo 7.00-17.00, lounas klo 10.30 - 15.00. Avoinna viikonloppuisin klo 10.30 - 16.00.
Buffet Market 10,30
á la Carte 14,70
Green Deli 10,30
Bistro 10,30
BistroLounge (pöytään tarjoiltu) 28,00
Brunssi viikonloppuisin 24,00 / hlö
Ravintolan yhteystiedot
Osoite: Sofiankatu 1 (sisäpiha), 00170 Helsinki
Puhelin:040 182 8682
Email:

Heinäkuun perhebrunssit

Heinäkuun brunsseilla satsaamme perheisiin!

Heinäkuussa alle 7-vuotiaat ruokailevat ilmaiseksi ja 7-12-vuotiaat 1,00 €/ikävuosi, kun varaat pöydän ennakkoon.

Tarjoamme tuoreita suomalaisia vihanneksia, kaloja, lihaa ja juustoja huolella ja rakkaudella valmistettuna. Lapsille on oma brunssimenu, joka sisältää kaupungintalon keittiössä itsetehtyjä herkkuja. Brunssilla voi kilistellä kuohuvalla (lasi 3,90 €) vaikka läpi koko aterian ja jälkiruokaherkkujen kera nautittavaksi voi valita mieleisensä erikoiskahvin. Lapsille löytyy viihdykettä Torikorttelien sisäpihan Keskuspuistosta.

Meillä nautit kesästä säänsuojaisella terassillamme satoi tai paistoi!

Perhebrunssit joka lauantai ja sunnuntai klo 10.30-16.00 heinäkuun ajan. Lämpimästi tervetuloa!

Brunssin hinta ennakkoon varanneille heinäkuussa: 
24,00 / hlö
7-12-vuotiaat 1,00 € / ikävuosi
alle 7-vuotiaat ilmaiseksi.

Tee pöytävaraus tästä.

Brunssin normaalihinnat
24,00 / hlö
4-12 vuotiaat 1,50 / ikävuosi
alle 4-vuotiaat ilmaiseksi

Kaupungintalon ravintola

Kaupungintalon ravintolan sijaintia kauppatorin ja presidentin linnan kupeessa on vaikea päihittää. Uudistettu, skandinaavisen moderni miljöö tarjoaa upeat puitteet niin herkulliselle aamiaiselle kuin sesonkien mukaiselle, parhaista raaka-aineista valmistetulle päivittäin vaihtuvalle lounaallekin.

Arkisin klo 10.30-15.00 pääsee lounassetelihintaan nauttimaan avokeittiössä valmistettavista Bistro ja Green Deli -annoksista. Mikäli kaipaa hieman arjen luksusta, valinta on Á la Carte -annos tai pöytiin tarjoiltava BistroLounge -lounaskokonaisuus.

Kaupungintalon monipuoliset lounaspöydät eli Buffet Market -alue tarjoaa päivittäin valinnan vapautta ja runsautta. Tarjolla on sopivassa suhteessa vaihdellen terveellistä ja perinteistä itsevalmistettua kotiruokaa, skandinaavisia makuja ja mausteisempia makuja maailmalta. Päivittäin tarjolla myös vegaaniseen ruokavalioon sopiva lounas.

Mikäli kahvihammasta kolottaa enemmänkin tai shoppailukierroksen lomassa maistuisi virkistävä cocktail, Kaffe&Bar -valikoimasta löytyy niin luomukahvia, virkistäviä juomia kuin luonnikkaita leipiäkin.

Juhlatila

Uudistunut ja tyylikäs sali sopii loistavasti esim. suuriin häätilaisuuksiin, yritysvastaanotoille, sukujuhliin ja syntymäpäivillle. Ravintolasaliin mahtuu noin 250 henkeä istuvaan tilaisuuteen.

Tiedustelut kokousten ja juhlien myyntipalvelusta: koko.catering@palmia.fi.

Kuvagalleria

Vastaanottaja:

Lataa ilmainen Palmia Kouluruoka -sovellus.

Saat puhelimeesi kaikkien Palmian koulujen ja päiväkotien ruokalistat, yhteystiedot ja uutiset. Ladattavissa kaikista sovelluskaupoista.

×