MENU

Energianhallinta

Energianhallintapalvelulla tehokkuutta

Energianhallinta koostuu palveluista, joilla vaikutetaan kiinteistön olosuhteisiin, pyritään käyttöiän pidentämiseen ja käyttäjien viihtyisyyden parantamiseen.

Ymmärrystä ja säästöä kiinteistön energiankulutukseen

Energianhallintapalvelut muodostavat kiinteistön automaation, tekniikan ja olosuhteet huomioivan, kattavan kokonaisuuden. Energiankäytön nykytilan kartoituksella ja korjaavien toimenpiteiden avulla pyritään kasvattamaan kiinteistön arvoa ja lisäämään käyttäjien viihtyvyyttä.

Energianhallinta vaiheistettuna

Automaatioselvitys​
Selvitetään rakennusautomaation nykytila ja liitettävyys etävalvontaan​. Asiakas saa automaatioselvityksestä kirjallisen raportin, joka sisältää parannusehdotuksia energiansäästöön.​

Sisäilmaston arviointi​
Mitataan lämpötilat, kosteus, CO₂-pitoisuus ja valaistus​. Tavoitteena löytää asiakkaan kiinteistön sisäilmastoa parantavia tekijöitä.

Etävalvontapalvelut​
Kiinteistön valvonta, olosuhteiden säätö ja optimointi tietoturvallisesti verkon yli. Etävalvomo säästää huoltomiesten aikaa ja tuo energiansäästöjä​. Etävalvonta toteutetaan Palmian palvelukeskuksessa. 

Raportointipalvelut​
Raportoinnin pohjana mm. energian ja veden kulutuksen mittaus sekä erilaiset järjestelmäraportit. Mittauksilla opitaan kiinteistön käyttäytyminen​ ja tähdätään energian kulutuksen optimointiin.

Energiaremontti​
Tehdään energiatehokkuutta parantavia toimenpiteitä taloteknisiin järjestelmiin.​ Kaiken tarkoitus on säästää energiaa ja parantaa olosuhteita. Kohteeseen ja kiinteistön käyttäjien tarpeisiin sopiva palvelukokonaisuus määritellään yhdessä

Ota yhteyttä

Palmian myynti

Myyntipalvelu

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Lähetä viesti

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin