MENU

Energianhallinta

Energianhallintapalvelulla tehokkuutta

Energianhallintapalvelut muodostavat kiinteistön automaation, tekniikan ja olosuhteet huomioivan, kattavan kokonaisuuden. Energianhallinnan vaiheita ovat lähtötasoselvitykset, mittaukset ja valvonta, optimointi sekä raportointi.

Energianhallinta vaiheistettuna

Automaatioselvitys​
Selvitetään rakennusautomaation nykytila ja liitettävyys etävalvontaan​. Asiakas saa automaatioselvityksestä kirjallisen raportin, joka sisältää parannusehdotuksia energiansäästöön.​

Sisäilmaston arviointi​
Mitataan lämpötilat, kosteus, CO₂-pitoisuus ja valaistus​. Tavoitteena löytää asiakkaan kiinteistön sisäilmastoa parantavia tekijöitä.

Etävalvontapalvelut​
Kiinteistön valvonta, olosuhteiden säätö ja optimointi tietoturvallisesti verkon yli. Etävalvomo säästää huoltomiesten aikaa ja tuo energiansäästöjä​. Etävalvonta toteutetaan Palmian palvelukeskuksessa. 

Raportointipalvelut​
Raportoinnin pohjana mm. energian ja veden kulutuksen mittaus sekä erilaiset järjestelmäraportit. Mittauksilla opitaan kiinteistön käyttäytyminen​ ja tähdätään energian kulutuksen optimointiin.

Energiaremontti​
Tehdään energiatehokkuutta parantavia toimenpiteitä taloteknisiin järjestelmiin.​ Kaiken tarkoitus on säästää energiaa ja parantaa olosuhteita. Kohteeseen ja kiinteistön käyttäjien tarpeisiin sopiva palvelukokonaisuus määritellään yhdessä

Ota yhteyttä

Niila Ivari

Toimialapäällikkö, palo- ja turvatekniikka

050 360 9893

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Palmian myynti

Myyntipalvelu

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Lähetä viesti

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin