MENU

Hälytys- ja päivystyspalvelut

Hälytyskeskus palvelee 24/7

Hälytyskeskuksemme mahdollistaa erilaisten hälytys-, vika-, huolto- ja puhelinpäivystyspalvelujen keskittämisen meille. Valvontajärjestelmien seuranta ja erilaiset automaattiset hälytykset voidaan ohjata asiantuntevaan hälytyspalvelukeskukseemme. Reagoimme nopeasti ja hoidamme tilanteen asiakkaan kanssa sovitulla tavalla.

Hälytyspalvelut, huoltopäivystys ja vikapäivystys omassa palvelukeskuksessamme

Hälytyskeskuksessa valvomme ja palvelemme vuoden jokaisena päivänä, 24 tuntia vuorokaudessa.

Vastaanotamme ja käsittelemme erilaisia hälytyslaitetietoja, kuten teknisiä hälytys-, vika- ja valvontatietoja. Valvomme automaattisten paloilmoittimien vika- ja häiriötilanteita sekä etävalvomme ja -käytämme valvontajärjestelmiä.

Valvontapalvelujen ohella tarjoamme päivystyspalveluja

  • huoltopäivystys
  • vikapäivystys
  • erilaisia puhelinpäivystyksiä

Vastaamme nopeasti ja reagoimme vastaanotettuun tietoon sekä palvelukutsuihin vankalla ammattitaidolla ja asiakkaan kanssa ennalta sovituin toimenpitein, esimerkiksi hälyttämällä paikalle vartijan, pelastuslaitoksen tai päivystävän huoltohenkilön.

Raportoimme palvelukeskuksemme käsittelemät tapahtumat yksityiskohtaisesti. Raportit ovat saatavilla Palmian suojatusta verkkoportaalista.

Palvelukeskuksemme on Finanssialan keskusliiton hyväksymä ja ISO 9001:2008, ISO14001:2004 sekä SFS-EN 50518 -sertifioitu.

Ota yhteyttä

Kimmo Knaapi

Myyntipäällikkö

040 158 2533

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Hälytyspalvelukeskus

24h

0303 22111

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Lähetä viesti

Niila Ivari

Toimialapäällikkö, palo- ja turvatekniikka

050 360 9893

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin