MENU

Hoivakoti- ja palvelukeskusruokailu

Hoivakotien ja palvelukeskusten ruokailu

Meille on tärkeää suunnitella ja valmistaa hoivakodeissa asuville ja siellä ruokaileville senioreille juuri heille soveltuvaa, ravitsemussuositusten mukaista ruokaa, sillä ravitsemustila on kiinteästi yhteydessä ikääntyneiden ihmisten terveydentilaan ja toimintakykyyn.

Asiakaslähtöiset palveluratkaisut

Asiakaslähtöisen palveluntuottaminen vaatii kohderyhmän hyvää tuntemusta, vuosikymmenten kokemuksella voimme luoda ja edelleen kehittää asiakaslähtöistä tuotesuunnittelua ja –valikoimaa. Joustavilla palveluratkaisuilla pyrimme tukemaan palvelun tilaajaa onnistumaan ydintehtävässään. Kotimaisena ja vastuullisena palvelun tuottajana meillä on halu luoda pysyviä asiakassuhteita, siksi yhteistyössä panostamme vuoropuheluun niin palvelun tilaajan kuin palvelun käyttäjänkin kanssa.

Monipuolinen ja herkullinen ruoka on osa ikäihmisten hyvää hoitoa

Monipuolinen ravinto on osa hyvää hoitoa. Ravitsemustila on kiinteästi yhteydessä ihmisten terveydentilaan ja toimintakykyyn. Ruokapalvelut tukevat palvelukeskusten aktiivista toimintaa ja asiakkaiden toimintakyvyn ylläpitämistä. Suunnittelemme ja valmistamme palvelukeskuksissa asuville ja siellä ruokaileville juuri heille soveltuvaa, ravitsemussuositusten mukaan valmistettua ruokaa. Tutustu ikääntyneiden ravitsemussuosituksiin. Koska vain nautittu ateria on ravitseva, kiinnitämme erityisesti huomiota myös ruoan houkuttelevaan ulkonäköön.

Ateriakokonaisuuksien ja ruokalistojen hyvällä suunnittelulla voimme taata vaihtelevaa ja monipuolista ruokaa, ja samalla omalta osaltamme ylläpitää ikääntyneiden terveyttä ja elämänlaatua.

Palvelualttiit työntekijämme ovat avainasemassa kokonaisvaltaisesti virkistävän ruokahetken onnistumisessa. Meille on tärkeää olla hoivakotien asukkaita kohtaan arvostavia päivittäisissä kohtaamisissa, ja haluamme osaltamme tehdä ruokailuhetkistä heille myönteisiä kokemuksia.

Valmistamme ja toimitamme hoivakoteihin sekä palvelukeskuksiin koko päivän ateriat:

  • aamupalan, lounaan, välipalan, päivällisen ja iltapalan valmistus ja toimitus
  • ateriat myös erityisruokavalioita ja rakennemuunneltua ruokavaliota noudattaville
  • ateriakokonaisuuksien ja ruokalistojen suunnittelu
  • tilaustarjoilut hoivakodissa järjestettäviin erilaisiin tilaisuuksiin

Lue asiakastarina >

Ota yhteyttä

Mari Rantala

Myyntipäällikkö

050 547 7748

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Palmian myynti

Myyntipalvelu

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Lähetä viesti

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin