MENU

Hoivakotien ja palvelukeskusten ruokailu

Hoivakotien ja palvelukeskusten ruokailu

Monipuolinen ja herkullinen ruoka on osa ikäihmisten hyvää hoitoa

Meille on tärkeää suunnitella ja valmistaa hoivakodeissa asuville vanhuksille juuri heille soveltuvaa, ravitsemussuositusten mukaista ruokaa, sillä ravitsemustila on kiinteästi yhteydessä ikääntyneiden ihmisten terveydentilaan ja toimintakykyyn. Tutustu ikääntyneiden ravitsemussuosituksiin.

Monipuolinen ravinto on osa hyvää hoitoa. Ravitsemustila on kiinteästi yhteydessä ihmisten terveydentilaan ja toimintakykyyn. Suunnittelemme ja valmistamme palvelukeskuksissa asuville juuri heille soveltuvaa, ravitsemussuositusten mukaan valmistettua ruokaa. Tutustu ikääntyneiden ravitsemussuosituksiin.

Ateriakokonaisuuksien ja ruokalistojen hyvällä suunnittelulla voimme taata vaihtelevaa ja monipuolista ruokaa, ja samalla omalta osaltamme ylläpitää ikääntyneiden terveyttä ja elämänlaatua.

Työntekijämme arvostavat kaikenikäisiä asiakkaitamme. Meille on tärkeää olla hoivakotien asukkaita kohtaan arvostavia päivittäisissä kohtaamisissa, ja haluamme osaltamme tehdä ruokailuhetkistä heille myönteisiä kokemuksia.

Valmistamme ja toimitamme hoivakoteihin sekä palvelukeskuksiin koko päivän ateriat:

- aamupalan, lounaan, välipalan, päivällisen ja iltapalan valmistus ja toimitus
- ateriat myös erityisruokavalioita ja rakennemuunneltua ruokavaliota noudattaville
- ateriakokonaisuuksien ja ruokalistojen suunnittelu
- tilaustarjoilut hoivakodissa järjestettäviin erilaisiin tilaisuuksiin

Ota yhteyttä

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin