MENU

Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuoltoa joka päivä, kellon ympäri

24/7 -päivystyksen ansiosta kiinteistöjen omistajat ja käyttäjät voivat nukkua yönsä hyvin ja tarvittaessa saavat apua vaikka keskellä yötä.

Kiinteistöhuolto on tekniikkaa ja digitaalisuutta

Kiinteistöjen tekninen huolto laaja-alaisesti, ympärivuorokautisella päivystyksellä tuettuna takaa kiinteistön omistajalle ja käyttäjälle toimivan ympäristön. Huolehdimme kiinteistöhuollosta erilaisissa kohteissa Uudellamaalla:

 • julkiset kiinteistöt kuten koulut, päiväkodit ja kirjastot
 • yrityspuistot ja toimistorakennukset
 • taloyhtiöt

Erityisosaamistamme ovat julkiset kiinteistöt, joissa monipuoliset tilat ovat vaativia ja joiden käyttöaste vaihtelee suuresti. Huolehdimme esimerkiksi Helsingissä noin 170 koulukiinteistöstä. 

Teknisen huollon palvelut

 • Sähkötyöt
  Talotekniikan ammattilaisiltamme hoituvat sähköasennukset, sähkölaitteistojen korjaus, sähkölaitteistojen kuntokartoitukset, lääkintätilamittaukset sekä lämpökuvaukset.
 • LVIA-palvelut
  Lämmitys-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmien korjaukset ovat osa taloteknisiä palvelujamme. Tarjoamme myös ilmanvaihtoon liittyvät mittaukset ja ilmanvaihdon nuohoukset. LVI-laitteistojen määräaikaishuoltoihin kuuluu mm. ilmanvaihtosuodattimien vaihto sekä lämmitysjärjestelmien tarkastukset ja huollot. Myös rakennusautomaatiotyöt kuuluvat palveluvalikoimaamme.
 • Sammutinhuolto
  Olemme säädösten mukainen käsisammutinliike. Palveluun kuuluu käsisammuttimien huolto ja tarkastus. Meiltä voi tilata myös alkusammutuskoulutusta.

Huoltokirjapalvelut

Kiinteistöhuollon töiden kirjaamisen, seurannan ja raportoinnin hoidamme tietysti sähköisten huoltokirjojen avulla.

Vankka kokemuksemme sähköisistä huoltokirjoista takaa, että ylläpidolla varmistetaan tietojen ajantasaisuus ja oikeellisuus. Teemme asiakkaidemme huoltokirjojen huoltokalenterit, perustietojen keräämisen, syötöt ja ylläpidon sekä toimimme tarvittaessa huoltokirjakonsultteina.

Osaamisemme rakennuspiirtämisessä tuo lisää vaihtoehtoja kiinteistöjen huoltokirjapalveluun. Meiltä luonnistuvat niin rakennusten pohjapiirustusten ja paikannuskuvien tekeminen kuin pihanhoitosuunnitelmien laatiminenkin. 

Ota yhteyttä

Kiinteistöhuollon päivystys

24 h

0303 22333

Jukka Saarinen

Myyntipäällikkö

040 530 7683

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin