MENU

Kiinteistöhuolto

Kiinteistöjen tekninen huolto laaja-alaisesti, ympärivuorokautisella päivystyksellä tuettuna takaa kiinteistön omistajalle ja käyttäjälle toimivan ympäristön. Huolehdimme kiinteistöhuollosta erilaisissa kohteissa Uudellamaalla:

 • taloyhtiöt
 • julkiset kiinteistöt, kuten koulut
 • yrityspuistot

Erityisosaamistamme ovat julkiset kiinteistöt, joissa monipuoliset tilat ovat vaativia ja joiden käyttöaste vaihtelee suuresti. Huolehdimme esimerkiksi Helsingissä noin 170 koulukiinteistöstä. 

Teknisen huollon palvelut

 • Sähkötyöt
  Talotekniikan ammattilaisiltamme hoituvat sähköasennukset, sähkölaitteistojen korjaus, sähkölaitteistojen kuntokartoitukset, lääkintätilamittaukset sekä lämpökuvaukset.
 • LVIA-palvelut
  Lämmitys-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmien korjaukset ovat osa taloteknisiä palvelujamme. Tarjoamme myös ilmanvaihtoon liittyvät mittaukset ja ilmanvaihdon nuohoukset. LVI-laitteistojen määräaikaishuoltoihin kuuluu mm. ilmanvaihtosuodattimien vaihto sekä lämmitysjärjestelmien tarkastukset ja huollot. Myös rakennusautomaatiotyöt kuuluvat palveluvalikoimaamme.
 • Sammutinhuolto
  Olemme säädösten mukainen käsisammutinliike. Palveluun kuuluu käsisammuttimien huolto ja tarkastus. Meiltä voi tilata myös alkusammutuskoulutusta.

Huoltokirjapalvelut

Kiinteistöhuollon töiden kirjaamisen, seurannan ja raportoinnin hoidamme tietysti sähköisten huoltokirjojen avulla.

Vankka kokemuksemme sähköisistä huoltokirjoista takaa, että ylläpidolla varmistetaan tietojen ajantasaisuus ja oikeellisuus. Teemme asiakkaidemme huoltokirjojen huoltokalenterit, perustietojen keräämisen, syötöt ja ylläpidon sekä toimimme tarvittaessa huoltokirjakonsultteina.

Osaamisemme rakennuspiirtämisessä tuo lisää vaihtoehtoja kiinteistöjen huoltokirjapalveluun. Meiltä luonnistuvat niin rakennusten pohjapiirustusten ja paikannuskuvien tekeminen kuin pihanhoitosuunnitelmien laatiminenkin. 

Case: Monipalvelua parhaimmillaan

Palmia huolehtii Vantaan uuden monitoimitalon Aurinkokiven siivouksesta, turvallisuudesta, kiinteistöhuollosta ja ravintolasta.

Tutustu caseen >

Yhteystiedot

Ola Kangas

Myyntipäällikkö

Kiinteistöhuollon päivystys

24 h

Petri Bemeleit

Liiketoimintajohtaja

Vastaanottaja:

Vastaanottaja: