MENU

Kokocatering

Olemme valmiita palvelemaan sinua kaikissa kokous- tai juhlatarpeissasi. Ei kokousta niin pientä, ei juhlaa niin suurta, ettemmekö löytäisi sinulle ja seurueellesi parhaan mahdollisen paikan tilaisuuteen ja järjestäisi parhaan mahdollisen tarjoilun. Onnistuneen tilaisuuden tekevät viihtyisä tila, toimiva tekniikka ja hyvä palvelu.
Tilaa kokoustarjoilut Tee tarjouspyyntö Tilaa kakkuja ja muita herkkuja

Kokocatering – nauti herkuistamme

Juhlapalvelumme Kokocatering sijaitsee Helsingin kaupungintalolla. Käytet­tävissänne on sama ammattitaitoinen henkilökunta, joka vastaa val­tiovierailuiden ja kuninkaallisten kestitsemisestä. Samalla intohimolla hoidamme jokaisen tilaisuuden. Meille jokainen asiakas on kuningas.

Jokainen tilaisuus on meille näytön paikka. Mikään ei ole hienompaa kuin olla mukana järjestämässä onnistunutta tilaisuutta, josta puhu­taan vielä pitkään. Suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen tilaisuus, jossa sinä saat keskittyä seurustelemaan asiakkaiden kanssa. Me hoidamme kaiken muun.

Käytämme tilanteen ja sesongin mukaan paljon suomalaisia raaka-aineita eli lähiruokaa. Tarjoamme aina luomua ja Reilua kahvia.

Kokous- ja juhlatilat – viihdy vieraanamme

Meillä on ympäri Helsinkiä kokous- tai juhlatiloja. Tilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa tai sen läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Ei kokousta niin pientä, ei juhlaa niin suurta, ettemmekö löytäisi teille parhaan mahdollisen paikan tilaisuuteen. Onnistuneen tilaisuuden tekevät viihtyisä tila, toimiva tekniikka ja erinomainen palvelu.

Ravintolahausta löydät juhla- ja kokouspaikkamme

Kuvagalleria

Case: Gymnaestrada

Kuinka hoituu osallistujamäärältään suurin kansainvälinen tapahtuma, joka Helsingissä on koskaan nähty? Palmia huolehti Gymnaestrada-tapahtuman tukipalveluista.

Tutustu caseen >

Yhteystiedot

Kokous- ja juhlapalvelujen myynti

Puhelinpalvelu avoinna ma-pe klo 10–15

Vastaanottaja:

hakutulosta

Vastaanottaja: