MENU

Kokous- ja juhlapalvelut

Herkullisia cocktailpaloja sekä punaviinilaseja valkoisilla pöytäliinoilla

Herkullista juhlaan ja arkeen

Hoidamme asiakkaiden toiveiden mukaiset kokous- ja juhlapalvelut räätälöidysti aina pienistä tilaisuuksista isoihin edustustapahtumiin ja hääjuhliin asti.

Valmistamme herkulliset tarjottavat kokouksiin ja juhliin

“Juhlapalvelustamme saat ammattitaidolla valmistetut edustus- ja juhlatarjoilut, kuten menukokonaisuudet ja herkuttelutuotteet niin yritystilaisuuksiin ja perhejuhliin. Hoidamme asiakkaiden toiveiden mukaiset kokous- ja juhlapalvelut räätälöidysti aina pienistä tilaisuuksista isoihin edustustapahtumiin ja hääjuhliin asti”.

Maistuvat kokous- ja edustustarjoilut yrityksille

Hoidamme yritysten kokous- ja juhlatarjoilut vankalla ammattitaidolla pienistä kokouksista räätälöityihin asiakastilaisuuksiin asti. Pitkä kokemuksemme valtiovierailujen ja kuninkaallisten kestitsemisestä takaa sen, että hoidamme vaativimmatkin edustustilaisuudet ja kansainvälisten vieraiden tarjoilut asiantuntevasti.

Monipuoliset juhlapalvelut henkilöasiakkaille

Näyttävät ja maistuvat juhlatarjoilut tuovat helpotusta perhejuhlien järjestelyihin. Saat meiltä vaivattomasti niin makeat kuin suolaisetkin tarjottavat juhlapöytään. Ideoimme myös yhdessä asiakkaan toiveen mukaiset tarjoilut aina merkkipäivistä hääjuhliin.

Tilaisuuden arvoiset puitteet

Palmia ravintoloiden edustavat kabinetit ja juhlasalit luovat arvokkaat puitteet yritystilaisuuksille tai perheen parissa vietetyille ikimuistoisille juhlille. Tyylikkäistä tiloistamme löydät vaihtoehtoja erikokoisiin ja -luonteisiin tilaisuuksiin.

Palveleva verkkokauppa

Verkkokaupastamme voit tilata vaivattomasti herkulliset kokous- ja juhlatarjottavat, take away -lounaat sekä juhlapyhien herkkukassit. Tuotteet saat kätevästi mukaan ravintoloista sekä kotiin tai työpaikalle toimitettuna.

Kysy lisää palveluistamme

Palmia on suomalainen Avainlippu-yritys ja palveleva kumppani arkeen sekä juhlaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää juhlapalveluratkaisuistamme.

Palmian kokous- ja juhlatiloja voit katsella ja varata täällä

Tee tarjouspyyntö

Ota yhteyttä

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin