MENU

Korjausrakentaminen

Kuvassa näkyy kattorakenteen sisäpuolen tukipuut.

Korjausrakentaminen – sovitussa aikataulussa ja kerralla kuntoon

Korjausrakentamisessa tärkeintä on, että tekijään voi luottaa. Korjausrakentamisessa tilaukset voivat tulla nopeallakin aikataululla, mutta luotettavan korjaussuunnitelman saamisessakaan ei kestä kauaa. 

Korjausrakentaminen on kiinteistön ystävä

“Työ voi olla se, että käydään kiinnittämässä maahan pudonnut linnunpönttö päiväkodin pihalla. Tai sitten voi olla, että peruskorjataan koko päiväkoti. Eli aika laidasta laitaan on eri suuruisia keikkoja”.

Vanajanlinnan kattoremontti, Sibeliuksen syntymäkodin ryömintätilan kunnostus, aurinkokeräimien asennus palvelukeskuksen katolle. Korjausrakentamisen ammattilaisilla voi yhtä hyvin olla vastassa modernia talotekniikkaa kuin satavuotisen puutalon kunnostusta. 

Hämeenlinnan seudulla korjausrakentamisen asiantuntijamme hoitavat niin kiinteistöjen huoltoa, siivousta, korjausrakentamisen palveluita, sähkötöitä kuin lvi-töitäkin. 

Korjausrakentamisen ammattilaisemme huolehtivat kiinteistösi rakentamisesta ja kunnossapidosta. Jos ikkuna rikotaan tai lukko falskaa, korjausrakentamisen tekijät hoitavat homman. Teemme myös sisäilman parantamiseen liittyvää rakennustoimintaa Hämeenlinnan kaupungin kiinteistöissä. 

Korjausrakentamisen palettiin kuuluvat esimerkiksi seuraavat palvelut: 

  • Rakennustekniset korjaustyöt
  • Maalaustyöt, niin sisällä kuin ulkona
  • Laatoitus- ja muuraustyöt
  • Vesivahinkokorjaus
  • Korjausrakentamisen pölynhallinta 

Korjausrakentamisen kartoitus ja arviointi 

Korjausrakentamisen kokonaisuuteen kuuluvat myös erilaiset kartoitukset ja arvioinnit. Jos esimerkiksi putki vuotaa ja isännöitsijä soittaa, tarkastamme vahingot, tilaamme kosteuskartoituksen ja pyydettäessä teemme korjaussuunnitelman. 

Hahmottelemme, miten työ hoidetaan, millaisia kuivatuksia tarvitaan ja tarvitaanko alihankintaa. Suunnitelmat tehdään aina kiinteistökohtaisesti, koska eri kiinteistöjä täytyy korjata ja hoitaa eri tavoin. Rakennusaikainen pölynhallinta kuuluu automaattisesti palvelupakettiimme. 

Hoidamme sovitut asiat sovitussa aikataulussa ja teemme työt kerralla kuntoon. Meiltä saat arvion ja toteutuksen samalta luukulta.

Ota yhteyttä

Palmian myynti

Myyntipalvelu

[email protected]

Lähetä viesti

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin