MENU

Koulu- ja päiväkotiruokailu

Ruokapalvelut päiväkoteihin ja kouluihin

Olemme tukena lasten ja koululaisten arjessa; tarjoamme ravitsevaa ja kunnollista ruokaa, joka auttaa jaksamaan päivähoitopaikassa tai koulussa.

Kotimaiset ja vastuulliset ruokapalvelut

Kodin ulkopuolella tapahtuva ruokailu on suuressa roolissa suomalaisessa ruokakulttuurissa, olemme tuottaneet vuosia maailmallakin pioneerin maineeseen noussutta koulu- ja päiväkotiruokaa. Koulu- ja päiväkotiruokailun tulee mahdollistaa terveyttä edistävät ateriavalinnat ja tukea lasten vireystilaa päivän aikana. Tiedostamme hyvin, että vain syöty ateria on ravitseva, siksi teemme töitä jatkuvasti tuotekehityksessä luoden uutta ja kehittäen vanhaa reseptiikkaa. Makuraati-yhteistyö, jossa lapset pääsevät kertomaan mielipiteensä ruokatuotteesta on toimiva tapa osallistaa lapset uuden ruokakulttuurin luomiseen.

Koulu- ja päiväkotiruokailu tukee lasten jaksamista arjessa

Makuhetki-konseptimme panostaa paitsi ruokaan, myös ruokahetken mielekkyyteen ja ruokailuun liittyvään viestintään. Ruokailijat ja heidän vanhempansa voivat seurata ruokalistoja, antaa palautetta ja toiveita sekä nettisivuilla että mobiilisovelluksella. 

Palmian tarjoamat koulu- ja päiväkotiateriat on aina koostettu ravitsemuksellisesti laadukkaista raaka-aineista ja lasten makutottumusten mukaan.

Keittiössämme osaavat ammattilaiset valmistavat koululaisille ja päiväkotilapsille ruokaa, joka maistuu hyvältä ja tukee lasten hyvinvointia ja terveyttä. Huomioimme kasvisruokailijat ja muut erityisruokavaliot sekä vuodenaikojen vaihtelun ja ruokateemat. 

Raaka-aineissa suosimme suomalaisia tuotteita; vuodenajoista riippuen 70 % raaka-aineistamme on tuotettu Suomessa. Raaka-aineen jäljitettävyys ja tuotantoketju ovat meillä keskeisessä roolissa, kun punnitsemme tavarantoimituksen yhteistyökumppaneita. Jatkuva kehittäminen ohjaa toimintaamme, lue lisää vastuullisuudestamme >

Tutustu palveluun ja ruokalistoihin

Ruokatarjontaan voit tutustua vastuullamme olevien koulujen ja päiväkotien ruoka.palmia.fi -sivuilla. 

Ota yhteyttä

Mari Rantala

Myyntipäällikkö

050 547 7748

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Palmian myynti

Myyntipalvelu

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Lähetä viesti

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin