MENU

Pysäköinninvalvonta

Pysäköinninvalvonta

Tehokas pysäköinninvalvonta auttaa muun muassa pelastusteiden ja piha-alueiden vapaina pysymistä ja lisää viihtyisyyttä kiinteistön alueella.

Pysäköinninvalvonta

Huolehdimme yksityisestä pysäköinninvalvonnasta asiakkaan kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti yksityisillä alueilla. Alueita voidaan valvoa sovitusti päivittäisillä valvontakierroksilla tai valvojan voi esimerkiksi kutsua tarvittaessa paikalle.

Pysäköinninvalvonnan hyötyjä ovat muun muassa pelastusteiden ja piha-alueiden vapaina pysyminen eli niin sanottu villi pysäköinti vähenee. Valvonta auttaa myös inva- ja sopimuspysäköintipaikkojen vapaana pysymisessä ja helpottaa ylipäätään kiinteistössä asiointia ja pysäköintiä.

Tällä hetkellä valvonta-alueitamme ovat muun muassa

• sairaala-alueet

• koulut

• asuinalueet

• sopimuspysäköintialueet.

Uuden pysäköintivalvonta-alueen haltuunotto ja valvonta eivät aiheuta asiakkaalle kustannuksia. Hoidamme alueen kyltityksen sekä mahdollisen rajauksen asiakkaan kanssa sovitulla tavalla.

Pysäköinninvalvontaa suoritetaan yksityisen alueen omistajan tai haltijan antamien ehtojen mukaisesti. Virheellisestä pysäköinnistä johtuva yksityisoikeudellisen valvontamaksun kirjaaminen perustuu ehtojen vastaiseen pysäköintiin eli sopimusrikkomukseen.

Pysäköintivalvontamaksu

Lue lisää tai reklamoi

Ota yhteyttä

Pysäköintipalvelut

0203 32000

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Lähetä viesti

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin