MENU

Pysäköinninvalvonta

Palmia huolehtii yksityisestä pysäköinninvalvonnasta asiakkaan kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti yksityisillä alueilla. Alueita voidaan valvoa sovitusti päivittäisillä valvontakierroksilla tai valvojan voi esimerkiksi kutsua tarvittaessa paikalle.

Pysäköinninvalvonnan hyötyjä ovat muun muassa pelastusteiden ja piha-alueiden vapaina pysyminen eli niin sanottu villi pysäköinti vähenee. Valvonta auttaa myös inva- ja sopimuspysäköintipaikkojen vapaana pysymisessä.

Tällä hetkellä valvonta-alueitamme ovat mm:

• sairaala-alueet

• koulut

• asuinalueet

• sopimuspysäköintialueet.

Uuden pysäköintivalvonta-alueen haltuunotto ja valvonta eivät aiheuta asiakkaalle kustannuksia. Hoidamme alueen kyltityksen sekä mahdollisen rajauksen asiakkaan kanssa sovitulla tavalla.

Pysäköinninvalvontaa suoritetaan yksityisen alueen omistajan tai haltijan antamien ehtojen mukaisesti. Virheellisestä pysäköinnistä johtuva yksityisoikeudellisen valvontamaksun kirjaaminen perustuu ehtojen vastaiseen pysäköintiin eli sopimusrikkomukseen.

Palaute

Anna pysäköintialueita koskevaa palautetta

Pysäköintivalvontamaksu

Lue lisää tai reklamoi

Case: Pysäköinnin automatisointi

Kolikoita ei enää tarvitse pitää mukanaan, jos aikoo parkkeerata autonsa mittaripaikalle Helsingissä. Digiaika on saapunut pysäköintiautomaatteihin.

Tutustu caseen >

Yhteystiedot

Anssi Tarvainen

Palveluesimies

Markus Kolehmainen

Palvelupäällikkö

Palmian myynti

Myyntipalvelu

Vastaanottaja:

Vastaanottaja: