MENU

Ravintola- ja ruokapalvelut

Ravintolapalvelut varmistavat maistuvat ateriat lounasravintoloissa ja työpaikoilla

Ruokapalvelut vastaavat kattavasti kaikkiin arjen nälkäisiin hetkiin. Tarjoamme kaikki ateriapalvelut tarpeen mukaan: aamiainen, lounasravintola, kahvilapalvelut, välipalat, kokoustarjoilut ja päivän päätteeksi myymme ruokaa mukaan.

Henkilöstöravintoloissamme ja lounasravintoloissamme tarjoamme ravitsevaa ja hyvää ruokaa. Teemme puhtaista raaka-aineista lounasruokaa, jota höystävät vege, luomu- ja lähiruoka sekä teemat maailmalta.

Hyvä asiakaskokemus ja kattavat ruokapalvelut

Ravintolapalvelut valmistavat ruokaa asiakkaiden pieniin ja suuriin tarpeisiin. Olemme tukena niin lasten kuin aikuistenkin arjessa; tarjoamme ravitsevaa ja kunnollista ruokaa, joka auttaa jaksamaan koulussa ja töissä. Aidosti kotimaisena ravintolapalvelujen tuottajana tarjoamme yli 8 000 lounasta päivittäin. 

Monipuoliset ja joustavat ravintolakonseptit

Joustavana ja ketteränä toimijana olemme saaneet luotua asiakassuhteistamme pitkiä. Yhdessä tekemisen perustana on jatkuva vuorovaikutus ja kehittäminen, tavoitteena molemminpuolinen hyöty. Muutokset ovat myös meille arkipäivää ja siksi ymmärrämme reagointinopeuden tärkeyden.

Sopimuksemme pohjautuvat joko ravintolapalvelun tuottamiseen asiakkaan tiloissa, ravintolapalvelujen käyttämiseen tai ruoan toimittamiseen. Kerro meille tarpeistasi, me autamme valitsemaan parhaan mahdollisen ratkaisun, olipa sitten kyse omasta henkilöstöravintolasta tai lounassopimuksesta lähimpään Palmian ravintolaan. 

Hyvän ruoan takana on toimiva resepti ja laadukkaat raaka-aineet. Uskomme yhdessä tekemiseen: meillä asiakkaat ja keittiön henkilökunta osallistuvat reseptien suunnitteluun yhdessä tuotekehityksemme kanssa.

Ruokalistat ja palaute mobiilisovelluksessa

Palvelun lisäksi panostamme ruokaan liittyvän viestinnän sujuvuuteen meillä lounaansa nauttivien asiakkaiden kanssa. Palautteen antaminen on näppärää, ja järjestämme myös suosikkiruokaäänestyksiä.

Lounaslistat löytyvät nopeasti ja helposti nettisivujen lounaslistahausta tai Palmia Lounas -mobiilisovelluksesta, jonka voi ladata maksutta sovelluskaupasta. 

Päiväkotien ja koulujen ruokailijat, tai heidän vanhempansa, pystyvät seuraamaan ruokalistoja ruoka.palmia.fi -sivuilla tai Palmia Kouluruoka -mobiilisovelluksella, jonka voi ladata maksutta sovelluskaupasta. 

Vastuullinen ja eettinen ruokailu

Tavoitteenamme on huomioida kaikki ympäristönäkökohdat ruokatuotantoketjussamme aina tuotekehityksestä ja henkilöstömme ympäristöosaamisen jatkuvasta parantamisesta raaka-aineiden hankintaan, kuljetukseen, tuotteiden valmistamiseen ja jätteiden keräilyyn asti. Raaka-aineissa suosimme suomalaisia tuotteita. Jatkuva kehittäminen ohjaa toimintaamme, niin ympäristö- kuin muissakin kehityskohteissa.

Tukena lasten ja aikuisten arjessa

Tarjoamme ruokaa mm. työpaikoilla, päiväkodeissa, kouluissa, seniorikeskuksissa ja vastaanottokeskuksissa. Erilaisissa palvelukohteissamme huomioimme ruokailijoiden tarpeet, tilojen tarjoamat mahdollisuudet ja sovimme palvelun tilaajan kanssa kaikki tuotantoon liittyvät asiat yksityiskohtia myöten.

Palmian tarjoamat koulu- ja päiväkotiateriat on aina koostettu ravitsemuksellisesti laadukkaista raaka-aineista ja lasten makutottumusten mukaan. Keittiössämme osaavat ammattilaiset valmistavat koululaisille ja päiväkotilapsille ruokaa, joka maistuu hyvältä ja tukee lasten hyvinvointia ja terveyttä. Raaka-aineissa suosimme suomalaisia tuotteita, huomioimme kasvisruokailijat ja muut erityisruokavaliot sekä vuodenaikojen vaihtelun ja ruokateemat. 

Tutustu koulujen ja päiväkotien Makuhetki -konseptiin

Ota yhteyttä

Kokous- ja juhlapalvelujen myynti

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Lähetä viesti

Satu Grönlund

Toimialapäällikkö, julkinen ruokapalvelu

040 631 9512

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Mari Rantala

Myyntipäällikkö

050 547 7748

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin