MENU

Sairaaloiden ja lääkäriasemien siivous

Sairaaloiden ja lääkäriasemien siivous

Sairaalat, lääkäriasemat, terveyskeskukset ja hoivakodit ovat paikkoja, joissa korkeasta hygieniatasosta ei voi tinkiä. Tavoitteenamme on tarjota potilaille parhaat mahdolliset olosuhteet hoidon tueksi.

Ylläpidämme korkeaa hygieniatasoa sairaaloissa

Siivoamme sairaaloiden, lääkäriasemien ja hoivakotien erilaiset tilat tarjoten viihtyisän ja turvallisen ympäristön potilaille, henkilökunnalle ja vierailijoille. Käyttäjäpalvelumme helpottavat sairaaloiden, lääkäriasemien ja hoivakotien arkea niin, että hoitohenkilökunta voi keskittyä työhönsä. Huolehdimme siitä, että ydintehtäviä tukevat työt, kuten potilaskuljetus tai postitus- ja asiointipalvelut sujuvat arjessa.

Pidämme yllä korkeaa hygieniatasoa, joka saavutetaan työskentelemällä suunnitelmallisesti, aseptista työjärjestystä ja kohteen hygieniaohjeistusta noudattamalla. Henkilökuntamme osaaminen varmistetaan säännöllisillä koulutuksilla ja työnopastuksella minkä lisäksi meillä on ammattitaitoa kohdata potilaat sekä omaiset. Teemme yhteistyötä henkilökunnan kanssa potilasturvallisuuden ja hyvinvoinnin takaamiseksi.

Ota yhteyttä

Palmian myynti

Myyntipalvelu

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Lähetä viesti

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin