Ajankohtaista

Palmian ruokapalvelut laajenevat Espooseen

21.05.2018 10:09

Palmia Oy aloittaa ruokapalvelutoiminnan Espoon kaupungilla 30.7.2018, ensin päiväkodeissa ja sitten kouluissa. Valmistamme aterioita yhteensä 15:een kohteeseen: Kilon koulu ja päiväkoti, Kylänmäen päiväkoti, Kilonpuiston koulu, Laajalahden koulu, Mankkaan koulu, Pohjois-Tapiolan koulu, Sepon koulu, Taavinkylän koulu ja Taavintupa, Karamalmens skola och förskola, Mankkaan päiväkoti ja asukaspuisto, Mankkaanpuron koulu, Smedsby skola ja Tapiolan asukaspuisto. 

Tarjoamme aamiaisia, lounaita ja välipaloja pienille ja suurille asiakkaillemme. Huomioimme aina vuodenaikojen sesongit ja juhlapyhät kuuden viikon kiertävällä ruokalistalla. Lapset voivat myös äänestää omia toiveruokiaan ja oma toiveruokapäivä on säännöllisesti kaksi kertaa kuuden viikon kiertolistalla. 

Palmia Kouluruoka –sovellus asiakasviestinnän tukena

Sovelluksen avulla lapset ja vanhemmat näkevät koulujen ja päiväkotien ruokalistat, uutiset ja yhteystiedot kätevästi puhelimesta. Myös palautteen anto onnistuu sovelluksen avulla. Jokaisen ruokalajin nimen perässä on i-kirjain, jonka alta löytyvät ravintoarvot ja ainesosat.

"Sovellus on ollut meillä käytössä reilu kaksi vuotta Nurmijärvellä sekä Vantaalla ja se on saanut hyvää palautetta", kertoo palvelupäällikkö Satu Grönlund Palmialta. Ilmaisen sovelluksen voi ladata App Storesta, Google Playsta ja Windows Storesta.

Tarvitsemme uusia työntekijöitä valmistamaan aterioita lapsille ja koululaisille

Kohdemäärä on niin suuri, että rekrytoimme lisää työntekijöitä keittiöihin. Kaiken kaikkiaan tarvitsemme noin 20 kokoaikaista sekä kahdeksan osa-aikaista ammattilaista uusiin kohteisiimme. Rekrytointi on käynnissä, tutustu avoimiin tehtäviin työpaikkasivuillamme.

 

Lisätietoja

toimialajohtaja Ritva Mähönen, ritva.mahonen(at)palmia.fi, puh. 040 637 1507

// %>