Ajankohtaista

Järjestä talvinen kokous tai tiimipäivä Villa Jyrängössä Töölönlahden tuntumassa

24.01.2020 09:28

Villa Jyränkö tarjoaa upeat puitteet kokouksille ja tiimipäiville

Villa Jyränkö sopii loistavasti tiimi- ja työhyvinvointipäiviin. Yhteistyökumppaniemme laajasta ohjelmapalveluvalikoimasta löytyy jokaisen ryhmälle sopiva ohjelma niin ulkoiseen reippailuun kuin sisätiloihinkin. Erilaiset tiimiohjelmat (mm. perinteinen teambuilding rata tai jäänveisto) ovat mukavaa puuhaa puutarhan puolella ja miksipä ei vaikka ohjattu pyöräilyretki Töölönlahden ympäri.

Päivään kuuluu tietenkin myös hyvä ruoka ja kahvitarjoilut. Nämä kaikki järjestyvät kaupungintalon juhlapalvelun kautta. Samat huippuammattilaiset hoitavat tarjoilut myös mm. pormestarille ja hänen arvovierailleen.

Päivän voi päättää juhlavampaankin ruokailuun ja iltaan voi liittää musiikkiesiintyjiä. Myös teemallinen illallinen esimerkiksi murhamysteerin tai Casino night:in parissa voidaan järjestää. Yläkerrassa on hyvin tanssitilaa, jos vielä tanssijalka vipattaa. Villa Jyrängöstä on lyhyt matka jatkoille Helsingin ytimeen.

110-vuotias jugendhuvila täynnä historiaa

Upea ja tunnelmallinen Villa Jyränkö sijaitsee idyllisellä paikalla Talvipuutarhan takana, Helsingin kaupunginpuutarhan alueella. Rakennuksessa on useita pieniä tiloja kahdessa kerroksessa sekä kokous- että juhlakäyttöön.  Helsingin kaupunginpuutarha muutti 1910-luvun alussa Eläintarhaan. Kaupunginpuutarhurille rakennettiin vuonna 1910 virka-asunnoksi komea jugendtyylinen huvila, jonka suunnitteli kaupunginarkkitehti Karl Hård af Segerstad.

Nykyisen nimensä Villa Jyränkö sai pitkäaikaisen asukkaansa, Helsingin kaupunginpuutarhurina vuosina 1975-96 toimineen Pekka Jyrängön mukaan. Villa Jyränkö soveltuu erinomaisesti pieniin intiimeihin juhlatilaisuuksiin, esimerkiksi tunnelmallisiin häihin, pikkujouluihin, väitösjuhliin, perhejuhliin jne.  Alakertaan mahtuu 60 henkeä istuvaan tilaisuuteen. Yläkerran kokoustilaan mahtuu 20 henkeä

Kysy tarkempi tarjous kaupungintalon juhlapalvelusta puhelimitse numerosta 050 534 9205 tai sähköpostilla [email protected] ja tule tutustumaan!

Löydät kaikki kokous- ja juhlatilamme täältä: Palmian kokous- ja juhlatilat

Uutiseen liittyvät palvelut

// %>