Ajankohtaista

Uudistamme verkkokaupan

7.06.2022 15:26

Verkkokauppamme uudistuu 9.6.2022. Valikoimastamme saat sesongin parhaat leivonnaiset, makeat ja suolaiset kakut sekä herkkukassit ja lahjakortit.

Verkkokauppa uudistuu

Avaamme uudistetun verkkokaupan 9.6.2022. Ruoan verkkokauppa mahdollistaa nopean ja helpon tavan ostaa herkullisia tilaustuotteita. Valikoimasta löytyy makeat ja suolaiset kakut sekä muut sesonginmukaiset leivonnaiset. Saatavilla myös vegaanisia kakkuja.

Osta maistuva lahja – Kokoamme herkkukasseja, joita yritykset voivat ostaa yhteistyökumppaneilleen muistamiseksi tai henkilöstölleen lahjaksi. Saat meiltä myös lahjakortit ravintoloihin.

Asiakas tilaa ja maksaa tuotteet etukäteen verkkokaupassa ja noutaa valmiiksi pakatun ja maksetun tilauksen ravintolasta. Tilauksen kuljetus lähialueelle on myös mahdollista. Verkkokaupan käyttö on helppoa ja maksuvälineenä käyvät verkkopankkimaksu, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä MobilePay.

Verkkokaupan valikoima vaihtuu sesongeittain

Tuotevalikoimaa lisätään syksyllä ja tuodaan valikoimaan erilaisia ruokatuotteita arjen ja etäpäivien helpottamiseen. Koko verkkokaupan valikoima vaihtuu muutaman kerran vuodessa ja tilattavana on aina parhaat sesonginmukaiset tuotteet.

Etukoodi-kampanja kesäkuussa 

Tutustumistarjouksena tarjoamme kesäkuussa verkkokaupasta tilanneille -20 % etukoodin seuraavaan tilaukseen. Etukoodi toimitetaan tilattujen tuotteiden mukana.

Tutustu ja tee tilaus >verkkokauppa.palmia.fi 

Uutiseen liittyvät palvelut

// %>