Kalliokivi (Kallion kortteli)

Hinnat

Ravintola on auki vain tilauksesta.

Ravintola Kalliokivi (Kallion kortteli)

Tilausravintola Kalliokivessä kokousasiakkaamme nauttivat aamulla ja iltapäivällä kahvitorin antimista ja kokouslounaan, joka sisältää runsaan alkuruokabuffetin ja kaksi herkullista lämminruokavaihtoehtoa. Meillä on tarjolla myös á la carte -menu A-oikeuksineen.

Kalliokivi on osa Kallion korttelin kokous- ja kongressikeskusta Kuntatalossa.

Onnistuneen kokouksen salaisuus löytyy herkullisista tarjoiluista. Upeasti uudistettu ravintolasali tarjoaa viihtyisän miljöön ja ammattitaitoinen keittiö pitää kokousvieraasi tyytyväisinä pitkinäkin palaveripäivinä. Kokousvieraille katetaan aamukahvibuffet ravintolaamme tai asiakkaan toiveesta tarjoilut saadaan katettua myös kokous- ja kabinettitiloihin. Korkeatasoiset a la carte ja buffet -lounaat sekä ilta- ja edustustilaisuudet hoituvat tyylikkäästi vankalla ammattitaidolla. 

Kallion korttelista löytyy myös lounasravintola Kuntakallio, jossa on tarjolla päivittäin kolme lämmintä lounasvaihtoehtoa ja keitto. Lounaslistan näet täällä.

Kallion korttelin aulakahvilassa nautit Hyvän Olon aamiaisen, herkulliset kahvileivät erikoiskahveineen tai runsaan salaattilounaan. Lue lisää täällä.

Kallion korttelin kokous- ja kongressikeskus on upea kokonaisuus tasokkaita kokouspalveluja, moderneja tiloja, uudistettuja ja viihtyisiä ravintoloita sekä ammattitaitoista palvelua. Kallion kortteli sijaitseen Kuntatalossa. Lue lisää Kallion korttelin kotisivuilta www.kallionkortteli.fi

Aukioloajat

Ravintolan yhteystiedot

Puhelin:
Sähköposti:
Osoite:
Toinen linja 14, 00530 Helsinki

Kokous- ja juhlapalvelujen myynti

Sähköposti:

Vastaanottaja:

21.10.2019 - 27.10.2019 Reilun kaupan viikko 21.-27.10.

Reilun kaupan viikon tarkoituksena on muistuttaa kaikkia suomalaisia Reilun kaupan olemassaolosta ja siitä, miten kukin meistä voi omilla ostosvalinnoillaan vaikuttaa.

Lue lisää teemasta

Tulevia teemoja ja tapahtumia

Lataa Palmia Lounas -sovellus

Palmia Lounas -sovelluksen avulla sinun on helppo tarkistaa menut, aukioloajat ja ravintolauutiset.

Lataa Palmia Lounas -sovellus tästä

Sovellus tuo puhelimeesi kaikkien Palmian lounasravintoloiden ruokalistat.
Löydä sinua lähimpänä olevat Palmia-ravintolat ja tallenna suosikkisi.

×