Pääsiäisenä on aikaa herkutella

Teemat / Pääsiäisenä on aikaa herkutella

Pääsiäisherkut lounasravintoloistamme

Helpota pääsiäisen valmistelua ja tilaa pääsiäisherkut ennakkoon. Kysy lisää ja pyydä ennakkotilauslomake lounasravintolasta tai osta helposti verkkokaupastamme. Ennakkotilaukset 10.4. mennessä. Pääsiäistuotteita on ostettavissa myös pääsiäisviikolla useiden ravintoloiden herkkutoreilta.

Pääsiäisen tunnelmaan pääset lounasravintoloissamme kiirastorstaina 14.4., kun tarjoamme maistuvan pääsiäislounaan buffetista. Tarkista ravintoloiden aukioloajat ja lounaslistat täällä.

Pääsiäisateriat on tarjolla myös sairaaloissa ja hoivakohteissa sekä koulu- ja päiväkotikohteissa

Pääsiäisruokaa on tarjolla kiirastorstaina tai pääsiäispyhinä myös sairaaloissahoivakohteissa ja koulu- ja päiväkotikohteissa. 

Iloista pääsiäistä!

Pääsiäisen perinteitä

Pääsiäiseen kuuluu paljon perinteitä. Pääsiäistä edeltävänä sunnuntaina, eli palmusunnuntaina, virvotaan koristelluilla pajunoksilla. Pääsiäisen alla kasvatetaan rairuohoa ja koristellaan munilla, tipuilla, pupuilla ja pääsiäisnoidilla. Pääsiäiseen on aina liittynyt runsaasti ruokaperinteitä ja juhlapöytään ovat kuuluneet mm. lammas, verimakkara, limppu, uunijuusto, pasha ja muut makeat rahkaherkut sekä tietysti rukiista imelletty mämmi. Suklaamunat ja -puput kuuluvat tämän päivän pääsiäisperinteisiin.

Lataa Palmia Lounas -sovellus

Palmia Lounas -sovelluksen avulla sinun on helppo tarkistaa menut, aukioloajat ja ravintolauutiset.

// %>