MENU

Kaupungintalon ravintola

Aukioloajat
Avoinna arkisin klo 7.00-17.00, lounas klo 10.30-15.00. Avoinna lauantaisin klo 10.30-16.00, lauantailounas klo 11.00-15.00.
Buffet Market 13,00
á la Carte 15,00
Green Deli 13,00
Bistro 13,00
BistroLounge (pöytään tarjoiltu) 34,00
Lauantailounas 17,00 / hlö
Ravintolan yhteystiedot
Osoite: Sofiankatu 1 - 3 (sisäpiha), 00170 Helsinki
Puhelin:040 182 8682
Email:

Kaupungintalon ravintolan lauantailounas 18.11. alkaen

Kaupungintalon ravintolan sijaintia kauppatorin ja presidentin linnan läheisyydessä on vaikea päihittää. Uudistettu, tyylikkään moderni miljöö tarjoaa upeat puitteet myös lauantaisin kahvilanautinnolle ja sesonkien mukaiselle, suomalaisista parhaista kauden raaka-aineista valmistetulle lounaalle.

Kaupungintalon maukkaalla ja runsaalla lauantailounaalla tarjolla on sopivassa suhteessa perinteistä itsevalmistettua suomalaista kotiruokaa, skandinaavisia makuja ja mausteisempia elämyksiä maailmalta. 

Lauantain Buffet Market -lounaallamme tarjoamme edustuskeittiömme kolmea lämmintä pääruokaa runsaine lisukkeineen ja höyryävän makoisaa keittoa. Lounaaseen sisältyy myös vihertorin salaattivalikoima, leipäpöydän antimet, ruokajuomat, sekä jälkiruoan ja reilun kaupan luomukahvia. Tarjolla myös vegaaniseen ruokavalioon sopiva lounas.

Lounasbuffet 17,00 e
4-12 -vuotiaat 1 e / ikävuosi, alle 4-vuotiaat veloituksetta ruokailevan vanhemman seurassa.

Lounasnautintoa voit täydentää herkullisella kaupungintalon Petit fours –valikoimalla, arjen luksusta. Kaffe&Bar -valikoimassa tarjolla monipuolinen valikoima kaupungintalon leivonnaisia sekä lämmikkeeksi kuumia drinkkejä ja virkistäviä juomia.

Aukioloajat
arkisin klo 7.00-17.00, lounas klo 10.30 - 15.00
lauantaisin klo 10.30 - 16.00, lauantailounas klo 11.00 - 15.00

Pöytävaraukset tästä linkistä.


Kaupungintalon ravintola

Kaupungintalon ravintolan sijaintia kauppatorin ja presidentin linnan kupeessa on vaikea päihittää. Uudistettu, skandinaavisen moderni miljöö tarjoaa upeat puitteet niin herkulliselle aamiaiselle kuin sesonkien mukaiselle, parhaista raaka-aineista valmistetulle päivittäin vaihtuvalle lounaallekin.

Arkisin klo 10.30-15.00 pääsee lounassetelihintaan nauttimaan avokeittiössä valmistettavista Bistro ja Green Deli -annoksista. Mikäli kaipaa hieman arjen luksusta, valinta on Á la Carte -annos tai pöytiin tarjoiltava BistroLounge -lounaskokonaisuus.

Kaupungintalon monipuoliset lounaspöydät eli Buffet Market -alue tarjoaa päivittäin valinnan vapautta ja runsautta. Tarjolla on sopivassa suhteessa vaihdellen terveellistä ja perinteistä itsevalmistettua kotiruokaa, skandinaavisia makuja ja mausteisempia makuja maailmalta. Päivittäin tarjolla myös vegaaniseen ruokavalioon sopiva lounas.

Mikäli kahvihammasta kolottaa enemmänkin tai shoppailukierroksen lomassa maistuisi virkistävä cocktail, Kaffe&Bar -valikoimasta löytyy niin luomukahvia, virkistäviä juomia kuin luonnikkaita leipiäkin.

Juhlatila

Uudistunut ja tyylikäs sali sopii loistavasti esim. suuriin häätilaisuuksiin, yritysvastaanotoille, sukujuhliin ja syntymäpäivillle. Ravintolasaliin mahtuu noin 250 henkeä istuvaan tilaisuuteen.

Tiedustelut kokousten ja juhlien myyntipalvelusta: koko.catering@palmia.fi.

Kaupungintalon ravintola panorama Kaupungintalon ravintola panorama

Kuvagalleria

Vastaanottaja:

Lataa ilmainen Palmia Kouluruoka -sovellus.

Saat puhelimeesi kaikkien Palmian koulujen ja päiväkotien ruokalistat, yhteystiedot ja uutiset. Ladattavissa kaikista sovelluskaupoista.

×