MENU

Kaupungintalon ravintola

Aukioloajat
Avoinna arkisin klo 7.00-17.00, lounas klo 10.30-15.00. Avoinna lauantaisin klo 10.30-16.00, lauantailounas klo 11.00-15.00.
Buffet Market 10,30
á la Carte 14,70
Green Deli 10,30
Bistro 10,30
BistroLounge (pöytään tarjoiltu) 28,00
Lauantailounas 14,50 / hlö
Ravintolan yhteystiedot
Osoite: Sofiankatu 1 - 3 (sisäpiha), 00170 Helsinki
Puhelin:040 182 8682
Email:

Kaupungintalon ravintolan itsenäisyyspäivän Suomi 100 -juhla 6.12.2017 kello 18.00 - 22.00

Vietä Suomen 100-vuotissyntymäpäivää aitiopaikalla Presidentinlinnan läheisyydessä, Torikorttelien sydämessä. Juhlassa viihdyttää pianisti Janne Maarala ja pääset seuraamaan suoraa kuvalähetystä Linnan juhlista suurelta valkokankaalta.

Tarjolla on itsenäisyyspäivän Suomi 100 -buffet kello 18.00 – 21.00

Alkukeittona kaupungintalon kermaista tattikeittoa
Savustettuja muikkuja, piparjuurella maustettua tuorejuustomoussea
Kuullotettua juureksia ja ohraa
Lohella täytettyjä perinteisiä rieskarullia ja ryytimaan salaattia
Kaupungintalon savuporokakkua
Kaupungintalon metsäsienisalaattia ja ruisnappeja
Piimälimppua, saaristolaisleipää ja munavoita

Härän ylikypsää niskaa maustepippurikastikkeella
Paahdettua lohta ja valkoviini-voikastiketta
Kaupungintalon tattari-hernepihvejä, lakritsilla maustettua punajuuri-jogurttikastiketta
Lapinpuikulamuhennosta

Kaupungintalon mustaherukka Brita-kakkua
Reilun kaupan luomukahvia ja haudutettua Helsinki-teetä

Tapahtuman hinta sisältäen buffetin 47 e / hlö. 7-12 -vuotiaat 2 e / ikävuosi, alle 7-vuotiaat veloituksetta.
Kaupungintalon viinit 4,90 e / 12 cl, tarjolla myös Suomi 100 -teemaisia cocktaileja ja kaupungintalon boolidrinkkiä. Buffet tarjolla kello 18.00 alkaen, saapuminen pöytävarauksella kello 19.00 mennessä.

Pöytävaraukset tästä linkistä

Kaupungintalon ravintolan lauantailounas 18.11. alkaen

Kaupungintalon ravintolan sijaintia kauppatorin ja presidentin linnan läheisyydessä on vaikea päihittää. Uudistettu, tyylikkään moderni miljöö tarjoaa upeat puitteet myös lauantaisin kahvilanautinnolle ja sesonkien mukaiselle, suomalaisista parhaista kauden raaka-aineista valmistetulle lounaalle.

Kaupungintalon maukkaalla ja runsaalla lauantailounaalla tarjolla on sopivassa suhteessa perinteistä itsevalmistettua suomalaista kotiruokaa, skandinaavisia makuja ja mausteisempia elämyksiä maailmalta. 

Lauantain Buffet Market -lounaallamme tarjoamme edustuskeittiömme kolmea lämmintä pääruokaa runsaine lisukkeineen ja höyryävän makoisaa keittoa. Lounaaseen sisältyy myös vihertorin salaattivalikoima, leipäpöydän antimet, ruokajuomat, sekä jälkiruoan ja reilun kaupan luomukahvia. Tarjolla myös vegaaniseen ruokavalioon sopiva lounas.

Lounasbuffet 14,50 e
4-12 -vuotiaat 1 e / ikävuosi, alle 4-vuotiaat veloituksetta ruokailevan vanhemman seurassa.

Lounasnautintoa voit täydentää herkullisella kaupungintalon Petit fours –valikoimalla, arjen luksusta. Kaffe&Bar -valikoimassa tarjolla monipuolinen valikoima kaupungintalon leivonnaisia sekä lämmikkeeksi kuumia drinkkejä ja virkistäviä juomia.

Aukioloajat
arkisin klo 7.00-17.00, lounas klo 10.30 - 15.00
lauantaisin klo 10.30 - 16.00, lauantailounas klo 11.00 - 15.00

Pöytävaraukset tästä linkistä tai puhelimitse 050 567 5462.


Kaupungintalon ravintola

Kaupungintalon ravintolan sijaintia kauppatorin ja presidentin linnan kupeessa on vaikea päihittää. Uudistettu, skandinaavisen moderni miljöö tarjoaa upeat puitteet niin herkulliselle aamiaiselle kuin sesonkien mukaiselle, parhaista raaka-aineista valmistetulle päivittäin vaihtuvalle lounaallekin.

Arkisin klo 10.30-15.00 pääsee lounassetelihintaan nauttimaan avokeittiössä valmistettavista Bistro ja Green Deli -annoksista. Mikäli kaipaa hieman arjen luksusta, valinta on Á la Carte -annos tai pöytiin tarjoiltava BistroLounge -lounaskokonaisuus.

Kaupungintalon monipuoliset lounaspöydät eli Buffet Market -alue tarjoaa päivittäin valinnan vapautta ja runsautta. Tarjolla on sopivassa suhteessa vaihdellen terveellistä ja perinteistä itsevalmistettua kotiruokaa, skandinaavisia makuja ja mausteisempia makuja maailmalta. Päivittäin tarjolla myös vegaaniseen ruokavalioon sopiva lounas.

Mikäli kahvihammasta kolottaa enemmänkin tai shoppailukierroksen lomassa maistuisi virkistävä cocktail, Kaffe&Bar -valikoimasta löytyy niin luomukahvia, virkistäviä juomia kuin luonnikkaita leipiäkin.

Juhlatila

Uudistunut ja tyylikäs sali sopii loistavasti esim. suuriin häätilaisuuksiin, yritysvastaanotoille, sukujuhliin ja syntymäpäivillle. Ravintolasaliin mahtuu noin 250 henkeä istuvaan tilaisuuteen.

Tiedustelut kokousten ja juhlien myyntipalvelusta: koko.catering@palmia.fi.

Kaupungintalon ravintola panorama Kaupungintalon ravintola panorama

Kuvagalleria

Vastaanottaja:

Lataa ilmainen Palmia Kouluruoka -sovellus.

Saat puhelimeesi kaikkien Palmian koulujen ja päiväkotien ruokalistat, yhteystiedot ja uutiset. Ladattavissa kaikista sovelluskaupoista.

×