MENU

Ravintola Elmstreet on Vallilan helmi

Toteutettu 04/2016

Avara ja moderni ravintola Elmstreet Vallillassa houkuttelee monipuolisella lounastarjonnalla noin 400-500 lounastajaa päivittäin. Osa lähialueen yrityksistä on tehnyt kaikille avoimen ravintolan kanssa lounassopimuksen. Elmstreet tarjoaa myös kokous-, tilaus- ja juhlatarjoiluja. Ravintolan pihalla on iso terassi kesäkaudella.

Marraskuussa 2015 avatussa ravintola Elmstreetissä käy päivittäin noin 450-500 lounastajaa muun muassa lähialueen yrityksistä. Viihtyisä ravintola sijaitsee Helsingin Vallilassa Elimäenkatu 5:ssä.

Osa lähialueen yrityksistä on tehnyt ravintolan kanssa lounassopimuksen, mutta Elmstreet on avoin kaikille lounastajille. Elmstreet tarjoaa myös kokous-, tilaus- ja juhlatarjoiluja. Ravintolan pihalla on iso terassi kesäkaudella.

Tyylikkäät tilaratkaisut, sisustus, kalustus ja valaistus on suunniteltu yhteistyössä Studio Arcibellan kanssa.

Yhteistyössä naapureiden kanssa

Taloushallinnon erikoistehtävissä toimiva Airi Koskinen Helsingin kaupungin rakennusvirastosta on Palmian pitkäaikainen, tyytyväinen asiakas. Hän arvostaa työpaikkansa kiinteistössä sijaitsevan Ravintola Elmstreetin modernia ilmettä, valoisuutta ja monipuolista tarjontaa.
 – Olen käyttänyt 20 vuotta Palmian palveluja. Monipuolistunut tarjonta ja ravintolamaisemmat tilat on otettu hyvin vastaan, Airi Koskinen kiittelee.

 Ravintola Elmstreetin keittiöpäällikkö Mikko Sievers on ollut Palmian palveluksessa vuodesta 2000 lähtien. Hänellä on kokemusta useista toimipaikoista palmialaisuuden ajalta.
– Lounastajien tarpeet ja mieltymykset vaihtelevat: osa on tarkka ravitsemuksellisista asioista, osa kaipaa helppoa ja hyvää lounasta työpäivän keskelle.

Asiakkaiden osallistuminen auttaa kehittämisessä

Lounastajien tiedon tarvetta palvelee Palmia Lounas -mobiilisovellus, jossa esitetään paitsi päivän lounaslista, myös ruokalajien tuotetiedot ja ravintosisällöt. Sovelluksen kautta palautteen antaminen on nopeaa ja helppoa.

Airi Koskinen kuuluu ravintolatoimikuntaan, joka suunnittelee ja kehittää ravintola Elmstreetin ravintolapalveluja yhdessä keittiöammattilaisten ja asiakkaan kesken. Toimikunta kokoontuu neljä kertaa vuodessa.

– Suunnittelemme ja kehitämme ravintolatoimikunnassa tarjontaamme ja palvelujamme yhdessä asiakkaiden kanssa. Erilaiset teemaviikot, kuten Meksiko, Aasia, New York ja Välimeri ja Pohjois-Afrikka ovat olleet suosittuja, Mikko Sievers kertoo.

Digitaalisuus ja tuotekehitys tukevat ydintoimintaa

Palmia kehittää koko ajan yhä asiakaslähtöisempiä palveluja. Digitaalisuus on keskeisessä roolissa vuorovaikutuksen kehittämisessä. Palmian ensimmäinen, ravintoloiden asiakkaille suunnattu mobiilisovellus on saavuttanut suosiota.

Myös tuotekehitys on suuressa organisaatiossa tärkeässä osassa. Mikko Sievers kuuluu tuotekehitystiimiin, jossa kehitetään yhdessä muiden ravintoloiden keittiöpäälliköiden kanssa Palmian ruokatuotetta.

 Ravintola Elmstreet

Arvostan ravintola Elmstreetin modernia ilmettä, valoisuutta ja monipuolista tarjontaa.
Airi Koskinen, erityisasiantuntija
Casen asiakas:

Helsingin kaupungin rakennusvirasto

Yhteystiedot

Kokous- ja juhlapalvelujen myynti

Puhelinpalvelu avoinna ma-pe klo 10–15

Mari Rantala

Myyntipäällikkö

Mirja Möttö

Myyntipäällikkö

Palmian myynti

Myyntipalvelu

Vastaanottaja: