MENU

Työpaikat

Piirivartijoita pääkaupunkiseudulle

Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä

Palmian turvapalvelut suunnittelee ja toteuttaa palvelukokonaisuuksia yhdistelemällä laajaa turvapalveluvalikoimaa ja nykyaikaista teknologiaa asiakkaan tavoitteista lähtien ja kustannustehokkaasti. Huolehdimme asiakkaidemme turvallisuudesta pääkaupunkiseudulla.

Toimintamme jatkuvasti laajentuessa haemme Palmian turvapalveluihin pääkaupunkiseudulle erikseen töihinkutsuttavia piirivartijoita. Töitä on tarjolla 0-38 tuntia viikossa.

Piirivartijana työsi koostuu monipuolisista turvallisuuteen liittyvistä tehtävistä kuten:
* erilaisten kohteiden avaus-, lukitus- sekä tarkastuskierrokset
* mahdollisten vahinkojen ennaltaehkäisy ja rajoittaminen
* hälytyksiin reagointi.

Työvuorosi sijoittuvat erilaisiin vuorokaudenaikoihin niin aamu-, päivä- kuin yövuoroihinkin. Vaikka tehtävät vaativat sinulta itsenäistä otetta, et jää yössäkään yksin, sillä työtoverisi auttavat ja ohjaavat tarpeen mukaan. Lisäksi tukenasi on ympäri vuorokauden toimiva hälytyskeskuksemme.

Tehtävä edellyttää sinulta
* voimassa olevaa vartijakorttia
* 18 vuoden ikää
* ajokorttia (B)
* nuhteeton taustaa
* sujuvaa suomen kielen taitoa
* hyvää kuntoa
* paineensietokykyä

Voisit olla etsimämme henkilö, jos olet luonteeltasi oma-aloitteinen ja maalaisjärkeä omaava henkilö, joka ei pelkää haasteita.

Tarjoamme sinulle alan kehittyvässä organisaatiossamme, ammattitaitoiset työkaverit ja ison talon edut. Työn aloitusta edeltää kattava perehdytys tehtäviin.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Teemu Rytkönen 0404856470 11.12. ja 18.12. 13:00 -14:00; palveluesimies Anssi Tarvainen 0406211273 27.12. ja 3.1. 13:00-14:00.

Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Helsinki

Hakuaika päättyy: 20.1.2019

Kieli: fi

Vaadittu työkokemus: 1–3 v

Palkkaus: Avainta TES

Työsuhteen laatu: Vakituinen osa-aikainen

Hae tätä paikkaa