MENU

Työpaikat

Osa-aikainen toimitilahuoltaja Keskuskirjasto Oodiin!

Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Haemme energiseen joukkoomme TEHOKASTA TOIMITILAHUOLTAJAA keskuskirjasto Oodiin!

Työ on osa-aikainen ja sopii mainiosti esimerkiksi opiskelijalle. Työ suoritetaan varhaisaamuisin, arkisin klo 6:00 - 8:00 ja viikonloppuisin klo 7:00 - 9:00. Työt voi tehdä myös arki-iltaisin klo 22:00-24:00 ja viikonloppuiltaisin klo 20:00-22:00.

Edellytämme sinulta reipasta otetta työhön, tutkinto tai kokemus ei ole välttämätöntä. Työhön opastetaan ja perehdytetään. Menestyäksesi työssä tarvitset riittävää suomen kielen taitoa (ohjeistus ja työnohjaus suomeksi). Arvostamme luotettavuutta, joustavuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle vakituisen, osa-aikaisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Lisätietoja saat sähköpostitse osoitteesta rekrytointi@palmia.fi.

Täytä hakemus osoitteessa https://www.palmia.fi/fi/tyopaikat/ mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3.2019 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Helsinki

Hakuaika päättyy: 31.3.2019

Kieli: fi

Vaadittu työkokemus: Alle 1 v

Palkkaus: TES / Avainta

Työsuhteen laatu: Vakituinen osa-aikainen

Hae tätä paikkaa