MENU

Työpaikat

KESÄTYÖ: Puutarhureita vihertiimiin pääkaupunkiseudulle

Palmian viherpalvelut tarjoaa asiakkailleen laajan kirjon viheralueiden hoitoon liittyviä palveluita kiinteistöjen ulkoalueilla. Tarjoamme hoidon lisäksi viheralueiden suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita.

Etsimme ammattitaitoisia puutarhureita kausiluonteiseen työsuhteeseen kesäkaudelle 2019 Palmian viherpalveluihin pääkaupunkiseudulle.

Edellytämme sinulta puutarhurin tutkintoa sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme aiempaa kokemusta puutarhurin tehtävistä ja työkoneiden ajotaitoa, sekä suoritettua työturvallisuuskorttia ja ajokorttia. Odotamme sinulta joustavuutta, kykyä toimia tiimissä sekä innostunutta ja itsenäistä otetta työhön. Ymmärrät asiakaspalvelun tärkeyden ja haluat tehdä työsi laadukkaasti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kasvavassa ja energisessä vihertiimissämme, ammattitaitoisten ja mukavien työkavereiden tuen, sekä hyvät työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.3.2019. Käsittelemme hakemuksia ja kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Markku Ruotsalainen (puh. 040 621 4530), ti ja to klo 9-10.

Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Helsinki

Hakuaika päättyy: 1.3.2019

Kieli: fi

Vaadittu työkokemus: Alle 1 v

Palkkaus: tes

Työsuhteen laatu: Määräaikainen kokoaikainen

Hae tätä paikkaa