MENU

Työpaikat

Järjestyksenvalvojia (PRJV)

Haemme Palmian turvapalveluihin KAHTA KOKOAIKAISTA JÄRJESTYKSENVALVOJAA Helsingin Sataman toimeksiantoon.

Tehtävät koostuvat pääasiassa matkustajasatamien terminaalien turvallisuustehtävistä. Työ on asiakaslähtöistä, vastuullista ja itseohjautuvaa. Työvuorot sijoittuvat aamu- ja iltavuoroihin maanantaista sunnuntaihin.

Pätevyysvaatimuksena tehtävässä on voimassa oleva järjestyksenvalvojakortti, vartijakortti ja alan kokemus. Ajokortti (B) sekä turvatarkastus- ja läpivalaisulaitteiden käyttöosaaminen katsotaan eduksesi. Työkielenä on suomi ja englanti, joiden lisäksi muu kielitaito edesauttaa tehtävässä menestymisessä.

Löytyykö sinulta rauhallisuutta, stressinsietokykyä sekä hyvät asiakaspalvelutaidot? Onko vahvuutenasi kyky toimia monipuolisissa ja muuttuvissa tilanteissa? Saatat olla juuri hakemamme henkilö.

Tarjoamme sinulle vakituisen kokoaikaisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään sekä mahtavat työkaverit. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 08-16 palveluesimies Juuso Taskinen 0405968354 tai kohde-esimies Ville Luoma-Saunala 0408432203.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus osoitteessa https://www.palmia.fi/fi/tyopaikat/ mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.2.2019 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Valituksi tulleiden henkilöiden on esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto ja huumausainetestiä koskeva todistus.

Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Helsinki

Hakuaika päättyy: 24.2.2019

Kieli: fi

Vaadittu työkokemus: 1–3 v

Palkkaus: tes

Työsuhteen laatu: Vakituinen kokoaikainen

Hae tätä paikkaa