MENU

Työpaikat

Vartijoita Helsingin alueelle

Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Haemme Palmian turvallisuuspalveluihin vartijoita Helsingin alueelle erilaisiin aula- ja paikallisvartiointikohteisiin. Töitä on tarjolla esimerkiksi tunnetuissa kulttuurikohteissa, oppilaitoksissa sekä yritysten pääkonttoreissa. Työtehtävät koostuvat pääosin asiakaspalvelusta sekä erilaisista vartiointiin liittyvistä tehtävistä. Perehdytämme sinut kattavasti tehtäviisi sekä tarjoamme osaavien työkavereiden ja esimiesten tuen. Myös ympäri vuorokauden toimiva hälytys- ja palvelukeskuksemme tukee sinua tehtävissäsi.

Edellytämme hakijoilta
- 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa
- Voimassa olevaa vartijakorttia
- Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä asiakaspalvelutehtävissä tarvittavaa englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle työn työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Voit hakea tehtäviä sähköisen järjestelmän kautta, hakuaikaa on jatkettu 31.8.2019 asti. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävistä antaa vuoroesimies Jonathan Ahlfors (puh. 040 6316219) ja palveluesimies Juuso Taskinen (puh. 040 5968354).

Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Helsinki

Hakuaika päättyy: 31.8.2019

Kieli: fi

Vaadittu työkokemus: 1–3 v

Palkkaus: tes

Työsuhteen laatu: Vakituinen kokoaikainen

Hae tätä paikkaa