MENU

Työpaikat

Viherrakentaja ja vihertyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle

Haemme joukkoomme VIHERRAKENTAJAA JA VIHERTYÖNTEKIJÖITÄ määräaikaiseen työsuhteeseen, kausiluonteisiin tehtäviin, kesän 2020 ajalle viherpalveluihimme. Työtehtävät sijoittuvat pääkaupunkiseudulle, erityisesti Helsingin alueelle.

Alueidemme kiinteistöpihoilla tehdään normaalia hoitotyötä, johon kuuluu mm. pensaiden ja puiden hoitoleikkuita, muotoon leikkuuta, nurmenajoa, siimausta, kitkentää sekä kiinteistöjen näkemäesteiden leikkuuta. Me myös suunnittelemme ja perustamme uusia nurmialueita ja teemme pieniä kivetystöitä ja perenna-alueita. Työssäsi saat olla päivittäin ulkona ja pääset näkemään käsiesi jäljet konkreettisesti. Työaikasi on klo 7 – 15:15.

Mikäli olet oma-aloitteinen, ahkera, hyvän fyysisen kunnon omaava, ulkoilmatyötä pelkäämätön ja asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, olet juuri etsimämme henkilö! Katsomme eduksesi myös aikaisemman kokemuksen viheralan töistä, B-ajokortin ja alan opinnot. Tehtävässä vaaditaan suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen, kokopäiväisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa sekä mahdollisuuden oppia käytännön töitä alallamme, ammattitaitoisten henkilöiden opastuksella.

Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen viherpalvelutiimi.

Hae tehtäviä sähköisen järjestelmän kautta. Hakuaikaa on 29.2.2020 asti. Työt alkavat 1.4.2020. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia ja kutsumme haastatteluun jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa palveluesimies Mervi Nyman numerosta 0401832953, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.

Miksi Palmian kiinteistöpalvelut?

Palmian kiinteistöpalveluissa työskentelee noin 300 alan ammattilaista. Huollettavia neliöitä meillä on reilu miljoona, noin 700 eri kiinteistökohteessa. Palvelukohteitamme ovat mm. keskustakirjasto Oodi, Helsingin kaupungintalo, Kuntatalo sekä lukuisia kaupungin julkisia tiloja.
Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.
Palmian viherpalvelut tarjoaa asiakkailleen laajan kirjon viheralueiden hoitoon liittyviä palveluita kiinteistöjen ulkoalueilla. Viheralueiden hoidon lisäksi tuotamme suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita.

Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Helsinki

Hakuaika päättyy: 29.2.2020

Kieli: fi

Vaadittu työkokemus: 1–3 v

Palkkaus: TES/Avainta

Työsuhteen laatu: Määräaikainen kokoaikainen

Hae tätä paikkaa