MENU

Työpaikat

Yhdistelmätyöntekijöitä Itä-Helsinkiin

Palmia Oy on uudistuva ja vahvasti kehittyvä palveluyhtiö. Palvelujamme ovat kiinteistö-, ravintola-, siivous- ja turvapalvelut.

Etsimme nyt tehokkaita ja iloisia YHDISTELMÄTYÖNTEKIJÖITÄ Itä-Helsingin päiväkoteihin erikokoisiin tiimeihin. Tehtävissä aloitetaan vuoden vaihteessa ja tarjolla on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia tehtäviä.

Keittiömme ovat valmistus- tai palvelukeittiöitä. Päiväkodeissa ruokailee sadan molemmin puolin asiakkaita, erityisesti ryhmissä, jonne kärrykuljetukset. Osassa kohteita siivous kuuluu vastuullemme.

Edellytämme sinulta työkokemusta keittiön avustavista töistä, astiahuollosta, siivouksesta ja asiakaspalvelusta sekä suomen kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Hallitset yksintyöskentelyn.

Arvostamme, että olet luotettava ja joustava tiimipelaaja sekä luontaisesti ystävällisen asiakaspalveluhenkinen. Olet kasvatuksellinen henkilö lapsille.

Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Valitulta henkilöltä vaadimme voimassa olevan rikosrekisteriotteen (laki lasten- ja nuorten kanssa työskentelystä). Työpaikkamme on luonnollisesti savuton.

Lisätietoja saat ti ja ke klo 12.00-13.00 alue-esimieheltä Sanna Niemiseltä: 040 1418276 tai sanna.nieminen@palmia.fi

Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Helsinki

Hakuaika päättyy: 6.12.2020

Kieli: fi

Vaadittu työkokemus: 1–3 v

Palkkaus: TES / Avainta

Työsuhteen laatu: Vakituinen osa-aikainen

Hae tätä paikkaa