MENU

Työpaikat

HR-JÄRJESTELMIEN ASIANTUNTIJA

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa ja -kulttuurisessa yrityksessä työskentelee n. 2 200 työntekijää.

Haemme nyt järjestelmäorientoitunutta HR-JÄRJESTELMIEN ASIANTUNTIJAA järjestelmiemme pääkäyttäjätehtäviin vastaamaan ulkoistetun palkanlaskennan yhteistyöstä sekä työehtosopimusasioista yhdessä henkilöstöjohtajan kanssa. Tehtävä on uusi ja rooli muotoutuu lopullisesti valitun henkilön osaamisen pohjalta.

Pääkäyttäjänä vastaat Mepco-hr-järjestelmän, Titania- ja Työvuorovelho-työvuorosuunnittelujärjestelmien ja monien muiden hr-järjestelmien sekä - työkalujen ylläpidosta ja kehitystyöstä. Työtehtäviisi kuuluvat myös ulkoistetun palkanlaskennan yhteistyö ja sen kehittäminen sekä Avainta-työehtosopimuksen tulkintaan liittyviä tehtäviä. Toimit myös yhtiön CRM-järjestelmän pääkäyttäjänä osallistuen asiakkuudenhallinnan prosessien kehittämiseen. Huolehdit vastuualueesi osalta esimiesten kouluttamisesta ja ohjeistamisesta ja toimit erilaisissa järjestelmien käyttöönotoissa joko projektipäällikön - tai asiantuntijan roolissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vankkaa aikaisempaa kokemusta hr-järjestelmien parissa työskentelystä, kokemusta projektien vetämisestä sekä laajaa ymmärrystä hr-prosesseista ja muutosjohtamisesta. Ymmärrys palkanmaksun prosesseista ja aikaisempi työkokemus työehtosopimusten parista helpottavat tehtävän haltuunottoa. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä hyvä englannin kielen taito sujuvan suomen kielen taidon ohella.

Etsimämme henkilö kehittää proaktiivisesti hr-järjestelmiemme toimintoja entistä sujuvammiksi ja huolehtii järjestelmien helppokäyttöisyydestä ja tarkoituksenmukaisuudesta. Kyky huolehtia niin yksityiskohdista kuin yhtä lailla hahmottaa isoja kokonaisuuksia ovat tärkeitä tässä tehtävässä. Pystyt mukauttamaan viestintätapasi eri tilanteisiin ja kuulijoiden mukaan. Nautit myös vaihtelevista tilanteista ja hands on –tyyppisestä tekemisestä esimiesten tukena.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn, jossa näet aidosti oman työsi jäljen. Tervetuloa kehittämään organisaation yrityskulttuuria yhtiön yhteisten tavoitteiden mukaisesti ja tukemaan liiketoimintoja henkilöstöjohtamisen saralla yhdessä muun hr-tiimimme kanssa! Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys ja jokainen päivä on erilainen.

Jätä hakemus palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme 6.12.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstö- ja hallintojohtaja Sanni Alajääski numerosta 0403539192 25.11. klo 9-11 tai 3.12. klo 9-11.

Työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Miksi Palmia?

Meillä tulet osaksi välittävää, kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Palmian hallinnossa työskentelee henkilöstö-, talous-, ict- sekä viestinnän ja markkinoinnin alan sekä myynnin ammattilaisia. Palvelemme neljää liiketoimea.

Pääset osaksi osaavaa asiantuntijakaartia, jossa sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään niin asiakkaiden kuin palmialaisten palveluja. Meillä et jää matriisin seinäruusuksi, vaan pääset monien projektien kautta loistamaan eri liiketoimien ja matriisin asiantuntijoiden joukossa.

Noudatamme AVAINTA-työehtosopimusta ja tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Helsinki

Hakuaika päättyy: 6.12.2020

Kieli: fi

Vaadittu työkokemus: 3–5 v

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Työsuhteen laatu: Vakituinen kokoaikainen

Hae tätä paikkaa