Valikko

Arki hoidossa - kaikkialla kaupun­gissa.

Palmia on uudistunut. Samalla uudistamme myös verkkosivumme. Tutustu uuteen Palmiaan näillä sivuilla, ja katso, miten olemme mukana myös sinun päivittäisessä arjessasi.

Uusi Palmia. Yksi ja yhtenäinen.

Uusi Palmia tarkoittaa monia asioita. Ei vain sanoja, vaan ennen kaikkea tekoja: hyvää työtä ja tekemistä, jonka jälki näkyy. Ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelumme huolehtivat sujuvasta arjesta kaikkialla Helsingissä.

Tehokkaat ja joustavat palvelumme räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan – kaikki saman Palmia-nimen alta. Palvelemme noin 1 500 työntekijän voimin yli tuhannessa kohteessa kaikkialla Helsingissä.

Metroon järjestyksenvalvojaksi.

Juhlan paikka.

Ihanat häät Helsingissä

Kokous- ja juhlapalvelut oli mukana Häämessujen hulinassa. Osastollamme oli arvonta, jossa palkintona oli kukkakimppu. Arvoimmekin kaksi palkintoa: keväisen kukkakimpun voittivat Milja ja Sanna. Ihanat onnittelut voittajille!

Ota yhteyttä »

Ravintolapalvelut

Syö hyvin.

Ravintola­palvelut

Palmia on siellä, missä ruokaillaan. Tarjoamme tuhansia lounaita päivittäin ympäri Helsinkiä.

Katso lisää »

Siivouspalvelut

Sillä siisti.

Siivous­palvelut

Palmia pitää paikat puhtaana ja järjestyksessä. Huolehdimme yli miljoonan neliön ja 170 koulun siivouksesta päivittäin ympäri Helsinkiä.

Katso lisää »

Vastaan­otto­keskus käyntiin pika­vauhdilla

Yhteistyötä sosiaali- ja terveysviraston kanssa

Kuluneen vuoden kriisit maailmalla toivat turvapaikanhakijoiden virran Suomeen. Palmian osaaminen ja kokemus ovat olleet arvossaan, kun vastaanottokeskuksia on perustettu kiireellisellä aikataululla.

Tutustu tapaukseen »

Turvapalvelut

Tuki ja turva.

Turva­palvelut

Palmia on tukena kaupungin arjessa. Takaamme turvallisuuden sadoissa kohteissa ympäri Helsinkiä.

Katso lisää »

Kiinteistöpalvelut

Kaikki kunnossa.

Kiinteistö­palvelut

Palmian avulla kiinteistöt pysyvät kunnossa. Huollamme ja ylläpidämme yli miljoonaa neliötä ja 600 kohdetta päivittäin ympäri Helsinkiä.

Katso lisää »