Ajankohtaista

Hurja halloween-elämys henkilöstöravintolassa

30.10.2019 19:36

Ravintola Huoltamossa halloween-tempaus toi lounasasiakkaiden ihailtavaksi karmivia hahmoja ja maisteltavaksi ällöttävästi nimettyjä, mutta herkullisia, ruokia.

Ylen toimitiloissa sijaitsevassa ravintola Huoltamossa järjestettiin jo toista vuotta peräkkäin tavallista vaikuttavampi halloween-elämys. Ylen ammattimaskeeraajat loihtivat ravintolan salihenkilökunnalle upeat kauhumaskit ja hienosti heittäytyvä henkilökunta otti roolit omakseen. Lounasaikana nähtiin paljon yllättyneitä ilmeitä ja jopa hätkähdyksiä, kun asiakkaat yhtäkkiä hoksasivat zombien kassalla tai kauhuklovnin täyttämässä salaattilinjastoa.

"Huoltamon Halloweenista on muodostumassa hieno perinne, jota asiakkaat osaavat jo odottaa. Olemme saaneet paljon hyvää palautetta. Näin vaikuttavaa elämystä on vaikea toteuttaa tavallisessa henkilöstöravintolassa", kertoo ravintolapäällikkö Irene Westerlund, "meillä on ilo saada apua Ylen ammattilaisilta elämyksen toteuttamisessa".

Upeiden maskien ja rooliasujen lisäksi ravintola somistettiin teemaan sopivaksi mm. halloween-kurpitsoin, hämähäkinseitein, irtokäsin, silmämunin ja veristen veitsien kera. Teema näkyi myös lounastarjonnassa, josta saattoi valita mm. värjättyjä kananmunia, tulistunutta possua, paholaisen kanaa, mustia matoja, mustaa näkkäriä ja jälkiruoaksi multaa ja matoja sekä hyytynyttä verta. Maku oli varmasti parempi kuin miltä kuulostaa!

Muissa Palmian lounasravintoloissa Helsingissä halloween näkyy somistuksessa ja ruokalistalla perjantaina 1.11. Tarkista ravintoloiden ruokalistat täältä: https://ruoka.palmia.fi/fi/ravintola/ravintolat/

Uutiseen liittyvät palvelut

// %>