Ajankohtaista

Tunnelmallinen kortteliravintola Töölö49 on uudistunut

21.09.2020 05:14

Töölönkadulla Helsingissä sijaitseva kortteliravintolamme Töölö49 on monen paikallisen ja alueella arkena liikkuvan luottolounaspaikka. Vastikään ilmeeltään uudistunut ravintola houkuttelee runsaan buffetlounaan äärelle. Täyteläiset maut, palvelualtis henkilökunta ja miellyttävä miljöö tekevät lounashetkestä tervetulleen tauon arjen keskelle.

Lounasta tehdään maku edellä

Ravintola Töölö49 tarjoilee arkisin runsaan buffetlounaan, joka valmistetaan huolellisesti omassa keittiössä laadukkaista kotimaisista raaka-aineista. Raaka-aineissa suositaan luomua, vastuullisesti pyydettyä kalaa sekä sesonginmukaisuutta. Keittiössä leivotaan pitkin viikkoa tarjolle tuoretta leipää.

Moni asiakas kiittelee hyvää ja monipuolista salaattipöytää sekä herkullista ja konstailematonta ruokaa. Mukava ja palvelualtis henkilökunta myös ilostuttaa lounashetkessä tai kahvitauolla.

"Tavoitteena on tehdä laadukasta ruokaa maku edellä. Buffetlounas koostuu kolmesta päivittäin vaihtuvasta lämpimästä ruoasta, joista yksi on kasvisruoka. Meillä käy lounasasiakkaita eri ikäryhmistä ja pyrimme aina suunnittelemaan päivittäisen tarjonnan niin, että kaikki löytävät sopivan vaihtoehdon" kertoo ravintolavastaava Nico Peltola.

"Avokeittiö mahdollistaa mutkattoman vuorovaikutuksen asiakkaiden kanssa. Tiskin yli palaute tulee heti perille ja vakioasiakkaiden kanssa on mukava vaihtaa päivän kuulumiset" Nico jatkaa.

Ravintola sijaitsee vanhan rakennuksen kivijalassa, mutta se on esteetön. Ravintolassa käy myös alueen iäkkäämpää väestöä ja heille esteettömyys voi olla ratkaiseva asia lounasravintolan valinnassa.

Lounaan voi ostaa mukaan ja yli jäänyttä ruokaa myydään edulliseen hävikkihintaan lounasajan päätyttyä.

Tunnelmallisia tiloja juhliin ja tilaisuuksiin

Töölö49:n ravintolasali sopii erinomaisesti pieniin juhlatilaisuuksiin. Vanhan rakennuksen tunnelmaa henkivä sali puetaan tilauksesta juhlaan iltaisin tai viikonloppuisin. Ravintolan kellarista löytyy myös persoonallinen tila erilaisiin tilaisuuksiin ja kokouksiin. Alakerta ei ole esteetön.
Ravintolasalin tiedot
Kellarin tiedot

Ravintola toimittaa tilauksesta tarjottavat juhliin ja tilaisuuksiin.

Ravintolan lounaslistat täällä.

Ravintola Töölö49
Töölönkatu 49
00250 Helsinki

p. 040 756 2425
[email protected]

// %>