Ajankohtaista

Osta työtä Suomeen -päivä 3.12.

5.10.2021 12:44

Palmian ravintolat ovat mukana Osta työtä Suomeen -päivän kampanjassa. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua kampanjaan tulemalla nauttimaan suomalaisista raaka-aineista valmistettua itsenäisyyspäivän lounasta ravintoloihimme.

Osta työtä Suomeen -päivää vietetään perjantaina 3. joulukuuta 2021.

Valtakunnallisen päivän tarkoituksena on saada suomalaiset kiinnittämään huomiota palvelujen ja tuotteiden kulutusvalintoihinsa.

Palmian ravintolat mukana kampanjassa

Palmian ravintoloissa on tarjolla perjantaina 3.12. herkullinen kattaus suomalaisista ja sesongin mukaisista raaka-aineista valmistettu lounas. Juhlistamme menun myötä itsenäisyyspäivää ja tarjoamme mahdollisuuden osallistua Osta työtä Suomeen -päivään tulemalla lounaalle ravintoloihimme. Tervetuloa syömään hyvin!

Jos et pääse paikan päälle, niin muistathan että voit ostaa Palmian parhaita kotiruoka-annoksia mukaasi. Palmian parhaat -annokset kokataan rakkaudella meidän omassa keittiössä. Annokset valmistetaan aina tuoreista raaka-aineista. Palmian parhaat saatavilla seuraavista ravintoloista: Kaupungintalon ravintola, Merta, Loft33, Kampin palvelutalo, Töölö49, Svengi, Greenport ja Meritulli. Maista ja ihastu!

Miksi Osta työtä Suomeen -päivä järjestetään?

Ostamalla suomalaisia tuotteita luodaan Suomeen uusia työpaikkoja.Jos jokainen suomalainen ostaisi kympillä kuussa lisää suomalaisia tuotteita tai palveluita, syntyisi 10 000 vuosityöpaikkaa. Se on paljon.
Suomalaisen tuotteen ostaminen on tärkeää teemapäivänä ja kaikkina muinakin päivinä.

Työtä Avainlippu-merkin alla

Palmian palveluille myönnettiin vuonna 2016 oikeus Avainlippu-merkin käyttöön. Avainlippu on Suomalaisen työn liiton merkki, joka kertoo, että palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa.

Jotta palveluyritys saa käyttää avainlippua toimintansa yhteydessä, on sen toiminnan kotimaisuusasteen oltava vähintään 50 %. Yrityksellä on lisäksi oltava merkittävä kotimainen omistus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin on sijaittava Suomessa.  

Palmiassa käytössä olevat liha- ja maitotuotteet, kananmunat sekä hiutaleet ja suurimot ovat aina kokonaan suomalaisia. Lisäksi lähes kaikki juustot, juurekset ja peruna ovat suomalaisia, poikkeuksen saattavat muodostaa tietyt sesonki- tai erikoistuotteet. Palmia on kokonaan suomalaisessa omistuksessa, ja olemme toimialueellamme merkittävä työllistäjä tarjoten työtä noin 2200 henkilölle. Meille on tärkeää, että maksamme veromme Suomeen ja rakennamme silläkin tavoin suomalaista yhteiskuntaa.

Avainlippumerkillä haluamme tuoda palveluidemme suomalaisen alkuperän näkyväksi. 

// %>