Ajankohtaista

Palmian uudet ruokapalvelukohteet starttaavat Vantaalla elokuussa

4.08.2020 06:52

Palmian uudet päiväkoti- ja kouluruokakohteet sijaitsevat Vantaan Aviapoliksen, Kuusikon ja Sotungin alueilla.

Uudet ruokapalvelukohteet Aviapoliksen ja Kuusikon alueella

Aviapoliksen ja Kuusikon seudulla Palmia tuottaa ja tarjoilee ruokaa parissa kymmenessä päiväkoti-, koulu- ja oppilaitoskohteessa. Ateriamäärä on noin 4400 päivittäin. Palmia vastaa ruokapalveluista kokonaisvaltaisesti tuottaen ruokatuotteen lisäksi ruokaan liittyvän palvelun.

Sotungissa syödään Palmian ruokaa Vantin tarjoilemana

Palmia toimittaa ruokaa Sotungin lukioon ja kouluun sekä viiteen alueen päiväkotiin. Palmia valmistaa ja toimittaa aterioita päivittäin noin 1500 oppilaalle ja päiväkotilapselle. Palvelun Sotungin kohteissa tuottaa Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy. Vantin ruokapalveluhenkilöstö vastaa ruoan tilaamisesta, esillepanosta, tarjoilusta sekä kaikesta muusta ruokaan liittyvästä palvelusta.

Laadukasta ja turvallista suomalaista ruokaa

Palmia on vastuullinen ja suomalainen ruokapalvelujen tuottaja, joka tarjoaa laadukasta ja ravitsemussuositusten mukaista ruokaa. Raaka-aineet ovat aina suomalaisia, kun se on mahdollista huomioiden sesonkisaatavuuden ja laadun. Esimerkiksi tuorelihat, siipikarja, maitotaloustuotteet, kananmunat ja perunat ovat aina suomalaisia. Kaikkien elintarvikkeiden kotimaisuusaste on noin 75-80 prosenttia.

Palautekanavat

Palautetta otetaan mielellään vastaan toiminnan kehittämiseksi ja palautteen antamiseen on tarjolla erilaisia kanavia. Palautetta voi antaa sähköisesti joko Kouluruoka-mobiilisovelluksen tai Palmian nettisivujen kautta. Monissa kohteissa on mahdollista jättää palautetta myös paperilomakkeella. Kohteiden ruokapalveluhenkilöstö ottaa mielellään suullista palautetta vastaan. Sotungin alueella ruokapalvelua koskeva palaute pyydetään osoittamaan suoraan Vantille.

Palmia Kouluruoka –sovellus asiakasviestinnän tukena

Ilmaisen mobiilisovelluksen avulla lapset ja vanhemmat näkevät koulujen ja päiväkotien sekä oppilaitosten ruokalistat, uutiset ja yhteystiedot kätevästi puhelimesta. Palautteenkin antaminen onnistuu sovelluksen avulla. Jokaisen ruokalajin nimen perässä on i-kirjain, jonka alta löytyvät ravintoarvot ja ainesosat. Sovelluksella voi myös äänestää vaikka toiveruokaa.

Ruokalistat ja ajankohtaiset asiat löytyvät nettisivuilta osoitteesta ruoka.palmia.fi

Vantaan päiväkotien, koulujen ja oppilaitosten ruokalistoihin pääset tästä

Lisätietoja:

aluepäällikkö Riitta Rahikainen, [email protected], puhelin 040 481 4022

toimialajohtaja Ritva Mähönen, [email protected], puhelin 040 637 1507

ruoka.palmia.fi

Uutiseen liittyvät palvelut

// %>