
Palmian ravintolat ovat sitoutuneet lisäämään luomutuotteiden käyttöä osana kestävän kehityksen mukaista ruokatuotantoa. Olemme mukana valtakunnallisessa Portaat luomuun -ohjelmassa, joka tukee ammattikeittiöitä luomun käytön tavoitteellisessa kehittämisessä.
Ravintolamme Greenport, Helsinki, Huoltamo, Konservatorio, Meritulli, Merta, Svengi ja Vaskipohja toimivat 6-portaisen ohjelman tasoilla 4 tai 5, mikä kertoo jo huomattavasta luomutuotteiden osuudesta ruoanvalmistuksessa. Portaan 4 keittiössä käytetään vähintään kahdeksaa ja portaan 5 vähintään kahtakymmentä merkittävää raaka-ainetta pysyvästi luomutuotteina. Ravintoloidemme ohella myös tuottamamme Riihimäen ruokapalvelut toimii tasolla 4 ja Helsingin julkiset ruokapalvelut tasolla 2.
Luomutuotteiden käyttö näkyy asiakkaidemme lautasilla päivittäin. Hyödynnämme ruoanvalmistuksessa muun muassa luomukahvia, -hiutaleita, -tofua, -herneitä, -teetä, -banaania, -maitoa ja -pastaa.
Luomu yhdistää ympäristön kannalta parhaat tuotantotavat, korkeat vaatimukset eläinten hyvinvoinnille sekä kuluttajien toiveet korkealaatuisista ja luonnollisista tuotteista. Laadun varmistamiseksi kaikki luomutuotteita tuottavat tai valmistavat tilat ja yritykset tarkastetaan vähintään kerran vuodessa.
Palmialle luomutuotteiden lisääminen on osa pitkäjänteistä työtä kohti entistä kestävämpiä ravintolapalveluja. Haluamme tarjota asiakkaillemme maukkaita, laadukkaita ja ympäristön hyvinvointia tukevia vaihtoehtoja joka päivä.
Kysy lisää ravintolapalveluistamme: Katri Hakala, ratkaisumyyntipäällikkö, [email protected]