Kokoukset, juhlat ja tilaisuudet

Teemat / Kokoukset, juhlat ja tilaisuudet

Palvelemme kokous- ja juhlavieraita monenlaisissa tilaisuuksissa

Palvelemme sinua kaikissa kokous- ja juhlatilaisuuksissa. Ei kokousta niin pientä, ei juhlaa niin suurta, ettemmekö löytäisi sinulle ja seurueellesi parhaan mahdollisen paikan tilaisuuteen ja järjestäisi parhaan mahdollisen tarjoilun. Onnistuneen tilaisuuden tekevät viihtyisä tila, toimiva tekniikka ja hyvä palvelu.

Valmistamme herkulliset tarjottavat kokouksiin ja juhliin

Juhlapalvelumme sijaitsee Helsingin kaupungintalolla. Käytet­tävissänne on sama ammattitaitoinen henkilökunta, joka vastaa val­tiovierailuiden ja kuninkaallisten kestitsemisestä. Samalla intohimolla hoidamme jokaisen tilaisuuden. Meille jokainen asiakas on kuningas.

Jokainen tilaisuus on meille näytön paikka. Mikään ei ole hienompaa kuin olla mukana järjestämässä onnistunutta tilaisuutta, josta puhu­taan vielä pitkään. Suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen tilaisuus, jossa sinä saat keskittyä seurustelemaan asiakkaiden kanssa. Me hoidamme kaiken muun.

Käytämme tilanteen ja sesongin mukaan paljon suomalaisia raaka-aineita eli lähiruokaa. Tarjoamme juhlissa ja kokouksissa aina luomua ja Reilua kahvia.

Kallion korttelin kokous- ja kongressikeskus

Upea kokonaisuus tasokkaita kokouspalveluja, moderneja tiloja, uudistettuja ja viihtyisiä ravintoloita sekä ammattitaitoista palvelua. Lue lisää Kallion korttelin kotisivuilta www.kallionkortteli.fi

Kallion kortteli

Svengi

Svengin kokouskeskuksessa on neljä kokoustilaa 15-45 hengelle tai suurimmillaan yhdistettynä 90 hengelle. Käytössämme on uudet ja ajanmukaiset kokous- ja äänentoistolaitteet. Kokouskeskuksen palvelutorille katamme monipuoliset sekä laadukkaat neuvottelu- ja edustustarjoilut. Kokousmaailma muuntautuu helposti myös juhlatilaksi. Katamme sinne kauniisti vaikkapa päivälliset, illalliset, cocktail-tilaisuudet, lanseerausjuhlat, vuosijuhlat, kevätjuhlat.

Kokous- ja juhlatilat palvelevat parhaimmin pieniä ja keskisuuria tilaisuuksia. Tilat sijaitsevat katutasossa ja sopivat myös liikuntarajoitteisille.

Ravintola Svengi

Svengi

Kaupungintalon ravintola

Uudistunut ja tyylikäs sali sopii loistavasti esim. suuriin häätilaisuuksiin, yritysvastaanotoille, sukujuhliin, syntymäpäivillle ja kulttuuritapahtumiin. Ravintolasaliin mahtuu noin 250 henkeä istuvaan tilaisuuteen.

Juhlatilan ja juhlapalvelun tiedustelut ravintolan myyntipalvelusta: [email protected]

Kaupungintalon ravintola

Kaupungintalon ravintola

Juhlatila Villa Jyränkö

Upea ja tunnelmallinen Villa Jyränkö sijaitsee idyllisellä paikalla Talvipuutarhan takana, Helsingin kaupunginpuutarhan alueella. Rakennuksessa on useita pieniä tiloja kahdessa kerroksessa sekä kokous- että juhlakäyttöön. 

Villa Jyränkö

Villa Jyränkö

Ravintola Puro

Puro on skandinaavishenkinen ravintola, joka tarjoaa aamiaista, lounaita ja kahvilapalveluja. Iltaisin ja viikonloppuisin Puro toimii tilausravintolana. Ravintola sijaitsee Alvar Aallon suunnittelemassa Sähkötalossa Kampissa. Sisustuksessa on paljon Aallolle tyypillisiä materiaaleja ja hänen suunnittelemiaan huonekaluja, kuten valaisimia ja tuoleja. Ravintolan terassi 8. kerroksessa tarjoaa hienot näkymät yli kaupungin kattojen.

Juhlatila

Sähkötalon 8. kerroksen ravintolasali sopii hyvin mm. yritysjuhliin, syntymäpäiville ja häätilaisuuksiin. Ravintolasaliin mahtuu 140 henkeä istuvaan tilaisuuteen. Kesällä käytössä on 60-paikkainen terassi, josta hienot näkymät kaupungille. Tilaisuuksia voi järjestää iltaisin ja viikonloppuisin. 

Ravintola Puro

Puro

Ravintola Loft33

Vallilan rennon rouheassa ravintola Loft33:ssa on tunnelmallinen ja upean korkea sali, jossa järjestyy niin perhejuhlat ja syntymäpäivät kuin yritysjuhlat ja cocktailtiaisuudetkin. Saliin mahtuu istuvaan tilaisuuteen noin 70 henkeä. Lisäksi tilassa on 2 pientä kabinettia.

Ravintola Loft33

Loft33

Meillä on myös muita toimivia ja persoonallisia tiloja tilaisuuksien ja juhlien järjestämiseen. Kysy lisää kokous- ja juhlapalvelujen myyntipalvelustamme, [email protected], puh. 040 350 6353.

Tilauslinkkejä

Tilaa kokoustarjoilut ravintolan kiinteistössä sijaitseviin kokoustiloihin 

Kokoustuotteita voit tilata ravintolan kiinteistössä sijaitseviin kokoustiloihin tai sopimuksen mukaan seuraavista ravintoloista:

Elmstreet
Horisontti
Kavi
Malmitalo
Puro
Töölö49
Onnikka
Svengi
Ravintola 27
Greenport

Tilaa kakkuja ja muita herkkuja

Jätä tarjouspyyntö

Yhteystiedot

Kaupungintalon juhlapalvelu: [email protected], puh. 050 534 9205

Palmian kokous- ja juhlapalvelujen myynti: [email protected], puh. 040 350 6353

Lataa Palmia Lounas -sovellus

Palmia Lounas -sovelluksen avulla sinun on helppo tarkistaa menut, aukioloajat ja ravintolauutiset.

// %>