MENU

Ajankohtaista

Kiinteistönhoitaja leikkaa nurmikkoa kerrostalon pihalla.

Palmian kiinteistöpalvelujen toiminta laajeni Lahdessa ja Hämeenlinnassa kesäkuun alussa

14.06.2021 10:29

Lahden Talot

Tuotamme Lahden Taloille kiinteistöhuoltoa nyt tuplasti aiempaa enemmän ja huolehdimme noin 74 asunto-osakeyhtiöstä, joissa on yhteensä 4500 asuntoa. Kiinteistöhuoltopalveluihimme kuuluu myös huoltokirjapalvelut. Hälytyskeskuksemme palvelee Lahden Taloja 24/7 ja vastaanottaa kiinteistöhuoltoon liittyvät vika- ja huoltoilmoitukset. Olemme tehneet yhteistyötä Lahden Talojen kanssa jo vuodesta 2016 alkaen. 

​Lahden Talojen visiona on tarjota järkevän hintaisia, turvallisia, laadukkaita, ekologisia ja uudistuvia vuokra-asumispalveluja kaikkiin elämäntilanteisiin. Haluamme omalta osaltamme tukea Lahden Taloja tässä tehtävässä. 

Asiakaskokemuksen parantaminen on Lahden Talojen strateginen tavoite, jota Palmia pyrkii omalla toiminnallaan tukemaan monin eri tavoin esimerkiksi antamalla ideoita ja huoltomiehen näkökulmaa asiakkaan laatimaan asuntonäyttöjen ohjeistukseen. Yhteistyössä Lahden Talojen kanssa olemme järjestäneet kiinteistönhoitajille asiakaspalvelukoulutusta.

Lue lisää yhteistyöstämme Monessa mukana -blogista Lahden Talot tuplasi ostettavien palvelujen määrän

Hämeen ammattikorkeakoulu 

Hämeenlinnassa sijaitseva Hämeen ammattikorkeakoulu on täysin uusi kohde Palmialle ja tuotamme sinne ulkoalueiden hoitoa. Palveluumme kuuluu muun muassa nurmikon leikkaukset ja rajaukset, puiden ja pensaiden hoito ja leikkaukset, monivuotisten kasvien hoito, kalkitukset ja lannoitukset. Viihtyisä ja hoidettu ympäristö tuo lisäarvoa myös julkisiin rakennuksiin ja niiden käyttäjille. 

Uuteen palvelualueeseemme kuuluvat Visamäen sekä Sairion kampukset, yhteensä reilu 11 hehtaaria piha-aluetta. Alueet ovat tärkeitä käyntikortteja Hämeenlinnan kaupungille sekä Hämeen ammattikorkeakoululle, ja panostamme niiden edustavaan ilmeeseen. 

Lisätietoja:
palvelupäällikkö Päivi Rantala
[email protected]
puh. 050 367 4005

 

Uutiseen liittyvät palvelut