MENU

Ajankohtaista

Palmia aktiivisesti messuilla syyskuussa

5.09.2016 16:15

Palmia osallistuu Kuntamarkkinoille, joka on vuosittainen kunta-alan yhteinen päätapahtuma. 14.-15.9. Kuntatalolle Helsinkiin tulee noin 7000 kuntien päättäjää ja asiantuntijaa ympäri Suomea. Palmia on ensi kertaa myös Terveys ja talous -päivillä Kuopiossa.

Kuntamarkkinat Helsingissä 14.-15.9.

Palmia osallistuu Kuntamarkkinoille, joka on vuosittainen kunta-alan yhteinen päätapahtuma.  Kuntatalolle Helsinkiin tulee noin 7000 kuntien päättäjää ja asiantuntijaa ympäri Suomea.

Olemme mukana koko palveluvalikoimalla: ravintola-, siivous-, kiinteistö- ja turvapalveluilla. Esittelemme palvelujamme, ratkaisujamme erilaisissa kohteissa sekä uutta brändiä ja ilmettä omalla osastolla. Lisäksi palvelemme messuvieraita kymmenessä ravintolassa ja kahvilassa.

Palmia Oy:n tietoiskuissa molempina messupäivinä toimitusjohtaja Nina Rokkila kertoo kuntasektorille suunnatuista Palmian kokonaispalveluratkaisuista.

Kuntamarkkinoilta löydät meidät osastolta L8.

Terveys- ja talous -päivät Kuopiossa 15.-16.9.

Palmia osallistuu ensi kertaa Terveys ja talous -päiville Kuopiossa.

Tapahtuma on terveysalan hallinnon ja palvelujen asiantuntijoiden, esimiesten sekä muiden vaikuttajien ja päättäjien vuosittainen tapahtuma. Kyseessä on korkeatasoinen ammattilaistapahtuma ja laaja näyttely, jossa on edustettuna yli 50 yritystä ja yhteisöä.

Myös Kuopiossa olemme mukana koko palveluvalikoimalla ja usean palmialaisen voimin. Tapahtuman järjestää Terveys ja Talous ry.