MENU

Ajankohtaista

Palmia aloitti ruokapalvelut Espoossa

30.07.2018 10:11

Palmia Oy on aloittanut ruokapalvelutoiminnan Espoon kaupungilla päiväkodeissa. Kouluissa Palmian palvelu alkaa 6. elokuuta alkavalla viikolla.

Valmistamme aterioita yhteensä 15:een kohteeseen: Kilon koulu ja päiväkoti, Kylänmäen päiväkoti, Kilonpuiston koulu, Laajalahden koulu, Mankkaan koulu, Pohjois-Tapiolan koulu, Sepon koulu, Taavinkylän koulu ja Taavintupa, Karamalmens skola och förskola, Mankkaan päiväkoti ja asukaspuisto, Mankkaanpuron koulu, Smedsby skola ja Tapiolan asukaspuisto. 

Ruokalistat Palmia Kouluruoka -sovelluksessa ja nettisivuilla

Sovelluksen avulla lapset ja vanhemmat näkevät koulujen ja päiväkotien ruokalistat, uutiset ja yhteystiedot kätevästi puhelimesta. Myös palautteen anto onnistuu sovelluksen avulla. Jokaisen ruokalajin nimen perässä on i-kirjain, jonka alta löytyvät ravintoarvot ja ainesosat. 
-Sovellus on ollut meillä käytössä reilu kaksi vuotta Nurmijärvellä sekä Vantaalla ja se on saanut hyvää palautetta, kertoo palvelupäällikkö Satu Grönlund Palmialta. Ilmaisen sovelluksen voi ladata App Storesta ja Google Playsta.

Ruokalistat löydät myös ruoka.palmia.fi-sivuilta koulu- ja päiväkotikohtaisesti. Voit valita ruokalistahausta alueeksi Espoon ja päiväkodit tai koulut - tai halutessasi molemmat. 

Tarjoamme aamiaisia, lounaita ja välipaloja pienille ja suurille asiakkaillemme. Huomioimme aina vuodenaikojen sesongit ja juhlapyhät kuuden viikon kiertävällä ruokalistalla. Lapset voivat myös äänestää omia toiveruokiaan ja oma toiveruokapäivä on säännöllisesti kaksi kertaa kuuden viikon kiertolistalla.