MENU

Ajankohtaista

Turvallisuuspalvelujen henkilöstöä hyvinvointikeskuksessa.

Palmia hoitaa Oma Hämeen turvallisuuspalvelut

6.11.2023 09:42

Palmia on aloittanut Oma Hämeen eli Kanta-Hämeen hyvinvointialueen kumppanina turvallisuuspalveluissa lokakuun 23. päivä.

Uuden sopimuksen myötä Palmia laajentaa palveluvalikoimaansa Kanta-Hämeen alueella. Jo useamman vuoden ajan Palmia on tuottanut Kanta-Hämeen alueella ruoka-, siivous- ja kiinteistöpalveluja. Nyt turvallisuuspalvelut aloitti alueella suoraan merkittävässä sote-sektorin toimeksiannossa. Alueen merkittävimmät kohteet ovat Kanta-Hämeen keskussairaala ja Riihimäen sairaala.

- Olemme tyytyväisiä palvelujemme laajentumisesta pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Palvelujen aloituksen yhteydessä pääsimme erittäin nopealla aikataululla rekrytoimaan Oma Hämeen kohteita hyvin tuntevan henkilöstön ja aloittamaan palvelun yhdessä heidän kanssaan, turvallisuuspalvelujen toimialajohtaja Jyrki Lahtinen kertoo.

Oma Hämeen kohteisiin tuotetaan paikallis- ja piirivartiointia sekä hälytysvalvontapalvelut.

Palmian turvallisuuspalveluissa on töissä noin 600 alan ammattilaista. Asiakkaina on sekä yksityisiä yrityksiä että julkisen sektorin toimijoita. Pääkaupunkiseudulla Palmia tunnetaan Suomen suurimmasta yksittäisestä turvallisuusalan toimeksiannosta eli metron ja raitioliikenteen järjestyksenvalvonnasta. Palmia on ollut myös Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan kumppani pidempään ja vastannut turvallisuuspalveluista laajemmin huhtikuusta 2022 lähtien. Viime aikoina vartiointipalvelut on laajentunut muun muassa kauppakeskuksiin.

Lisätietoja


Lauri Aminoff, kaupallinen johtaja, lauri.aminoff(at)palmia.fi, p. 040 753 0298

Uutiseen liittyvät palvelut