MENU

Ajankohtaista

Lapset syö koululounasta

Palmia on valittu ruokapalvelujen toimittajaksi Helsingin kaupungin päiväkoti- ja koulukohteissa

3.06.2022 08:45

Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala kilpailutti osan koulu- ja päiväkotiruokapalveluistaan. Kilpailutuksen myötä Palmia jatkaa ruokapalvelun toimittajana useissa kouluissa ja päiväkodeissa Helsingissä sekä aloittaa lisäksi uutena palveluntuottajana kuudessatoista koulu- ja päiväkotikohteessa elokuussa 2022.

Uudet ruokapalvelukohteemme sijaitsevat Pikku Huopalahdessa, Pajamäessä, Oulunkylässä, Pitäjänmäellä, Pakilassa, Paloheinässä, Lassilassa ja Konalassa. Palveluun kuuluu myös leikkipuistojen ja iltapäiväkerhojen välipaloja. Helsingin toimipaikkojen lisäksi Palmia hoitaa koulujen ja päiväkotien ruokapalveluja myös Espoossa, Vantaalla, Järvenpäässä, Riihimäellä ja Hämeenlinnassa

Koulu- ja päiväkotiruokailu

Valmistamme koululaisille lounaan, mahdolliset välipalat ja muut tarjottavat. Päiväkotilapsille tarjoamme aamupalan, lounaan sekä iltapäivän välipalan. Makuhetki-konseptimme panostaa paitsi maistuvaan ruokaan, myös ruokahetken mielekkyyteen ja ruokailuun liittyvään viestintään. Ruokailijat ja heidän vanhempansa voivat mm. seurata ruokalistoja, antaa palautetta ja toiveita sekä nettisivuilla, että Kouluruoka-mobiilisovelluksella.

Palmian tarjoamat koulu- ja päiväkotiateriat on koostettu ravitsemuksellisesti laadukkaista raaka-aineista ja lasten makutottumusten mukaisesti. Raaka-aineissa suosimme suomalaisia tuotteita aina kun se on mahdollista. Palmiassa käytössä olevat liha- ja maitotuotteet, kananmunat sekä hiutaleet ja suurimot ovat aina kokonaan suomalaisia. Lisäksi lähes kaikki juustot, juurekset ja peruna ovat suomalaisia, poikkeuksen saattavat muodostaa tietyt sesonki- tai erikoistuotteet.

Palmia käyttää ruokalistoillaan monipuolisesti myös kotimaista kalaa ja kehittää jatkuvasti uusia kasvisruokia, jossa hyödynnetään kotimaista kasvisproteiinia. Liharuokiin valitaan vastuullisesti tuotettuja kotimaisia vaihtoehtoja, joiden tuotannossa huomioidaan eläinten hyvinvointi. Lounaalla tarjotaan lisäksi runsaasti tuoreita kasviksia, ruokajuomaa ja kuitupitoista leipää.

Palmia Kouluruoka -mobiilisovellus

Mobiilisovelluksestamme on helppo katsoa viikon ruokalista ja kunkin aterian soveltuvuudet sekä raaka-ainetiedot. Sovellus tarjoaa myös palautemahdollisuuden suoraan kouluravintolalle, lisäksi se toimii esim. ruokateemojen viestintäkanavana ja sen avulla järjestetään myös äänestyksiä.

Palmia Kouluruoka -sovellus on ladattavissa ilmaiseksi App Storesta ja Google Playstä. Sovellusta käyttää jo noin 12 500 asiakasta – lapsia ja koululaisia sekä heidän vanhempiaan, isovanhempiaan ja huoltajiaan.

Palkkaamme lisää ruoka-alan ammattilaisia

Rekrytoimme noin 40 uutta ruoka-alan ammattilaista toteuttamaan laadukasta palvelukokonaisuutta uusissa kohteissamme. Palkkaamme lisää ruokapalvelutyöntekijöitä, kokkeja sekä ruokapalveluvastaavia ympäri Helsinkiä valmistamaan aterioita sekä koululaisille että päiväkotilapsille.

Lisätietoja koulujen ja päiväkotien ruokapalveluista:

aluepäällikkö Riitta Rahikainen, [email protected], puhelin 040 481 4022

toimialajohtaja Ritva Mähönen, [email protected], puhelin 040 637 1507

ruoka.palmia.fi

Uutiseen liittyvät palvelut