MENU

Ajankohtaista

Palmia Oy käynyt henkilöstöä koskevat lomautusneuvottelut

26.03.2020 11:48

Koronavirustilanne on laajentunut pandemiaksi ja niin Suomessa kuin koko maailmassa ollaan poikkeuksellisessa tilanteessa. Tilanteen vaikutukset Palmian asiakkuuksiin ja tätä kautta liiketoimintaamme ovat suuret. 

Tämän johdosta Palmia Oy:ssä on käyty 23.3. koko henkilöstöä koskeneet yhteistoimintaneuvottelut koskien mahdollisia lomautuksia. Työn määrä on tilapäisesti vähentynyt ja mahdollisesti vähentymässä koronaviruksen aiheuttaman asiakasmäärien vähenemisen ja asiakaskohteiden sulkemisten johdosta.

 - Tilanne on erittäin poikkeuksellinen Suomessa ja maailmalla. Pyrimme neuvotelluilla toimenpiteillä takamaan työpaikkojen säilymisen ja sen, että poikkeustilanteen päättymisen jälkeen pystymme palautumaan nopeasti ja joustavasti normaaliin arkeen. Haluamme olla vahva ja vastuullinen toimija sekä nyt valtakunnallisen poikkeustilan että sen jälkeisenä aikana. Asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuus ja terveys ovat nyt tärkeintä. Kiitän henkilöstöämme kyvystä toimia asiakaslähtöisesti tässä erittäin haastavassa tilanteessa ja luotan, että yhdessä tästäkin selviämme, Palmia Oy:n toimitusjohtaja Nina Rokkila sanoo.