MENU

Ajankohtaista

Palmia Oy palkkaa vajaa kaksisataa kesätyöntekijää – vastuullisesti

18.03.2019 13:43

Kevään aikana rekrytoidaan vajaa kaksisataa vuosilomansijaista ja 15–17 -vuotiasta kesäapulaista

Monialainen palveluyhtiömme tarjoaa kesätöitä pääkaupunkiseudulla, Hämeenlinnassa, Riihimäellä, Turussa, Lahdessa, Karkkilassa ja Haminassa siivous-, kiinteistö-, turvallisuus-, vihertyö- sekä ravintola- ja ruokapalvelualojen tehtävissä. 

15-17 -vuotiaita kesäapulaisia rekrytoidaan arviolta noin 40 henkilöä. Heille suunnatuista töistä suurin osa on siivousalan tehtäviä. Vuosilomansijaisia tarvitaan kaikissa liiketoiminnoissamme. 

- Nyt olemme saaneet yhteensä noin 1200 hakemusta, joka on jo enemmän kuin viime kesänä. Kesätyöt kiinnostavat, niistä saa hyvää työkokemusta ja ne tarjoavat myös väylän mahdolliseen vakinaiseen työpaikkaan, kertoo HR-kehityspäällikkö Susanna Mikkonen Palmialta. 

Monipuolisia töitä ja mielenkiintoisia kohteita

Hakuaika Palmian kesätöihin jatkuu 24. maaliskuuta saakka. Tämän jälkeen esimiehet haastattelevat hakijoita avoinna oleviin tehtäviin. Tarjolla on monipuolisesti erilaisia kohteita ja töitä esimerkiksi Helsingin metron siivouksessa, Palmian hälytyskeskuksessa, metron järjestyksenvalvonnassa sekä viherpalvelualan tehtävissä.

- Vielä tarvitaan lisää hakijoita esimerkiksi pääkaupunkiseudulle, Hämeenlinnaan ja Turkuun erilaisiin siivoustehtäviin, Mikkonen vinkkaa. Palmiassa on monipuolisesti erilaisia kohteita, joissa siivoustyötä tehdään, mm. virastoja, kirjastoja, kulttuurikohteita sekä business parkkeja.

- Kesäapulaisen paikkoja voivat hakea 15–17 -vuotiaat, ehkä vasta ensimmäistä työpaikkaansa hakevat nuoret, jatkaa Mikkonen.

Vuosilomansijaiset sen sijaan työskentelevät itsenäisesti ja heillä on oltava jo jonkin verran alan työkokemusta. Meillä vuosilomansijaiset voivat työskennellä esimerkiksi turvapalveluissa valvojina, vihertyöntekijöinä kiinteistöpalveluissa tai ruokapalvelutyöntekijöinä erilaisissa ruokapalvelualan kohteissamme paikkakunnasta riippuen.

Töitä Vastuullisen kesäduunin periaattein

Palmia osallistuu myös tänä vuonna Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan, joka tarkoittaa, että yhtiönä sitoudumme noudattamaan vastuullisen kesätyön periaatteita. Niihin kuuluvat hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka, kirjallinen työsopimus ja -todistus.

- Kesätyö Palmiassa voi olla nuoren ensimmäinen kosketus työelämään. Kaikki työntekijämme vaikuttavat osaltaan siihen, että vastuullisen kesätyön periaatteet toteutuvat kesätyöntekijöidemme arjessa. Palmian kädenjälki näkyy nuorten kokemuksissa, niinpä on todella tärkeää tukea heitä työuran alkutaipaleella, Mikkonen pohtii. 

Lisätietoja: HR-kehityspäällikkö Susanna Mikkonen, p. 040 640 3760, [email protected]

linkki Palmian Työpaikat-sivulle

linkki Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan