MENU

Ajankohtaista

Palmia otti käyttöön GuardTools -järjestelmän

6.11.2019 16:10

Palmian turvallisuuspalvelut on siirtynyt uuden toiminnanohjausjärjestelmän – GuardToolsin – käyttäjäksi. Se on turvallisuusalan johtava mobiilitoiminnanohjausjärjestelmä ja varmistaa operatiivisen tehokkuuden sekä laadunseurannan lähes reaaliaikaisesti. Pystymme seuraamaan koko ajan mitä kentällä tapahtuu. Järjestelmä on Palmialla käytössä Helsingin alueella järjestyksenvalvonnassa sekä paikallis- että piirivartioinnissa, myös metrossa.

GuardTools tukee turvallisuuspalvelujemme toimintaa jatkossa entistä paremmin myös palvelujen kilpailutuksissa, joissa vaaditaan tehokasta raportointijärjestelmää. Turvallisuuspalvelujen toimeksiannoissa läpinäkyvyys ja tiedon välittäminen asiakkaalle on olennainen osa toimintaa. GuardToolsin avulla asiakas voi itse seurata järjestelmästä tarvitsemiaan raportteja sekä tilastoja.

Uusi järjestelmä on otettu positiivisesti vastaan vartijoiden keskuudessa. GuardTools on helppokäyttöinen ja lisäksi turvallinen myös työntekijän kannalta, sen reaaliaikainen paikannuksen seuranta näyttää kartalla missä vartijat kulloinkin liikkuvat. Lisäksi mobiilisovellus mahdollistaa poikkeamatilanteissa kuvan oton ja sen tallentumisen suoraan järjestelmään.

GuardTools vahvistaa suunnittelua, raportointia, laadunseurantaa ja tilastointia yhteistyössä asiakkaan kanssa.

 

Uutiseen liittyvät palvelut