MENU

Ajankohtaista

Palmian keittiöpäällikkö Jetro Luumi on valittu PRO2020-finaaliin

2.12.2019 11:30

Ravintola-alan ja ammattikeittiöiden kirkkaimmat tähdet palkitaan vuosittain PRO-gaalassa. Palmian keittiöpäällikkö Jetro Luumi on valittu PRO2020-finaaliin ja nyt alkaa loppukiri kohti voittoa!

Palmian keittiöpäällikkö Jetro Luumi on edennyt upeasti PRO-finaaliin! Hän on yksi Suomen parhaista horeca-alan ammattilaisista. Alkuvaiheen äänet on kuitenkin nyt unohdettu ja Jetro tarvitsee lisää kannustusta ja kehuja edetäkseen voittajaksi tässä kovassa kisassa. Käy siis antamassa äänesi Jetrolle kilpailusivustolla ja autat häntä saavuttamaan tämän merkittävän tunnustuksen kovasta työstään.

Huomaa, että ääntäsi tarvitaan, vaikka olisit jo ensimmäisessä vaiheessa ehdottanut Jetroa! Finalisteja voi äänestää 2.-15.12. välisenä aikana ja voittajat julkistetaan PRO2020-gaalassa 30.1.2020 Finlandiatalolla.

Äänestä Jetro voittoon osoitteessa: https://propalkinnot.fi/finalistit/jetro-luumi-2/

* Keittiöpäällikkö Jetro Luumi, ravintola Huoltamo (Ylen ravintolat), Helsinki *

"Periksi en kyllä anna...
... ennen kuin tavoite on saavutettu. Ja siinä kohti tähtäimessä onkin jo uusi tavoite.”

Jetron vahvuuksiin kuuluu ehdottomasti sitoutuminen ja peräänantamattomuus, asiakkaan kanssa oleminen sekä tiimin motivoiminen ja kannustaminen.

”Jetro Luumi on asiakaspalvelussa kuin kala vedessä. Hän keskustelee asiakkaiden kanssa ja vie asiakkaiden palautteet toimintaan. Jetro hallitsee työtehtävänsä erinomaisesti ja johtaa työryhmää ja sen työskentelyä Palmian liiketoimintamallin ja tavoitteiden mukaisesti päivittäin. Hän saavuttaa työn tavoitteet budjetin mukaisesti ja kehittää aktiivisesti omaa vastuualuettaan tuloskunnon saralla esimerkiksi raaka-ainekustannusten hallinnassa.

Jetro saa sekä työntekijöiltä että esimiehiltä luottamusta. Hän suoriutuu esimiestehtävistään esimerkillisesti ja koko tiimi toimii työssään hyvin”, kertoo esimies Irene Westerlund.

Jetron työura alkoi ketjuravintolassa samaan aikaan kuin opinnot kokkikoulussa. Valmistumisen jälkeen hän työskenteli muutaman vuoden a la carte -ravintoloissa, mutta perheenlisäyksen johdosta siirtyminen henkilöstöravintolapuolelle mahdollisti päiväpainotteisen työn.

Jetro työskenteli vuosia henkilöstöravintoloissa lojaalilla asenteella sijaistaen ravintolapäällikköä ja keittiömestareita. Eräänä päivänä hänelle ehdotettiin keittiöpäällikön paikkaa, vaikka siihen ei vielä koulutusta ollut. Siitä alkaen Jetro on työskennellyt keittiöpäällikkönä onnistuneesti niin ruuan kehittämisen kuin tuloksen kannattavuuden parissa nyt kolmessa eri paikassa yhteensä noin kuusi vuotta. Oma osaaminen on täydentynyt työnantajan järjestämässä lähiesimiestyön ammattitutkinto -koulutuksessa Helsinki Business Collegessa.

Jetro saa keittiössä "bileet aikaseksi" kesken kiireenkin niin, että kaikilla on hauskaa.
”Olen todella tunnollinen ja rakastan kiirettä”, Jetro sanoo. 

Äänestä Jetro voittoon osoitteessa: https://propalkinnot.fi/finalistit/jetro-luumi-2/

Uutiseen liittyvät palvelut