MENU

Ajankohtaista

Lähikuva Palmian vartijan rintakyltistä.

Palmian turvallisuuspalvelut kasvaa voimakkaasti pääkaupunkiseudulla

18.01.2022 12:40

Turvallisuuspalvelumme laajenevat pääkaupunkiseudulla alkuvuonna 2022.

Haemme vuoden 2022 alusta alkaen noin 150 uutta työntekijää erilaisiin työtehtäviin turvallisuuspalveluihin. Tarve on suuri ja se käsittää niin kesätyöntekijät kuin uudet työntekijät muun muassa metro- ja raitioliikenteen järjestyksenvalvontaan sekä paikallis- ja piirivartiointiin. Myös Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan kilpailutusvoittomme avaa paikkoja kymmenille uusille työntekijöille. Turvallisuuspalvelujemme laajentuva toiminta ja laaja palveluvalikoima tarjoaa uusille ja nykyisille työntekijöille monipuolisia työskentely-, etenemis- ja opiskelumahdollisuuksia.

Palmian turvallisuuspalvelujen toiminta sote-sektorilla laajenee huomattavasti

Voitimme Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan järjestämän kilpailutuksen ja aloitamme toiminnan uusissa kohteissa viimeistään huhtikuussa 2022. Pääsemme tuottamaan yhtä Suomen suurinta turvallisuuspalvelujen toimeksiantoa. Huhtikuusta alkaen työskentelemme laajasti monenlaisissa kohteissa kuten sairaaloissa, erilaisilla klinikoilla, toimistoissa, erityisryhmien sekä nuorison parissa Helsingin alueella. Palvelu sairaalakohteissa vaatii ympärivuorokautista työskentelyä.  Kaiken kaikkiaan työskentelemme kymmenien kohteiden auloissa, asiakastiloissa ja valvomoissa. Työhön kuuluu myös liikkuvien yksiköiden palvelua eli piiri- ja hälytysvalvontaa. Erityisesti sosiaalialalla työskentely edellyttää kohteen ja asiakkaiden tilanteen kokonaisvaltaista huomioimista, ymmärtämistä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tässä toimeksiannossa työhön kuuluu asiakasneuvontaa, asiakkaiden ohjaamista ja muita, kohteiden henkilökuntaa avustavia työtehtäviä. Tarvitsemme alkutalven aikana noin 70 uutta asiakaspalvelutaitoista vartijaa työskentelemään monipuolisiin sosiaali- ja terveydenhuollon kohteisiin ympäri Helsinkiä. 

Tarvitsemme lisää työntekijöitä myös kesäsijaistuksiin, metro- ja raitioliikenteen järjestyksenvalvontaan sekä paikallis- ja piirivartiointiin

Rekrytointi uusiin kohteisiin ja kesäsijaistuksiin on käynnistynyt. Tarvitsemme kokeneita alan ammattilaisia ja katsomme ammattitutkinnon eduksi. Myös lyhyemmän turvallisuusalan työkokemuksen omaaville on töitä tarjolla. Muutamassa kohteessa työskennellään myös järjestyksenvalvojan (PRJV) tehtävissä. 

Lue lisää Työpaikat-sivultamme.

Uutiseen liittyvät palvelut