MENU

Ajankohtaista

Ravintola Merta Helsingin Kalasatamassa

13.07.2020 17:56

Uusi ravintolakohteemme Helsingin kaupungin Kaupunkiympäristötalossa panostaa vastuullisiin hankintoihin sekä kotimaiseen ja sesongit huomioivaan tarjontaan. Ruokafilosofia perustuu tuoreuteen, makuun ja kotimaisuuteen. Monipuolisuus näkyy ravintolassa runsaina lounasvaihtoehtoina sekä kahvilan laajassa valikoimassa.

Palmia on aloittanut Helsingin kaupungin uuden Kaupunkiympäristötalon ravintolapalvelut Kalasatamassa

Kahvila Nuotta sekä lounasravintola Merta hemmottelevat herkullisilla mauilla Kaupunkiympäristötalon työntekijöitä ja vierailijoita sekä muita alueella työskenteleviä ja liikkuvia kaupunkilaisia sekä ympäristön asukkaita.

Ravintola Merta tarjoaa kotimaisista raaka-aineista valmistettua herkullista lounasta, joka on valmistettu omassa keittiössämme – meiltä sinulle

Voit valita runsaan buffetlounaan, raikkaan salaatin tai hemmotella itseäsi bistroannoksella, jonka keittiömestari kokoaa sinulle tiskillä. Ravintolasalin näkymää hallitsevat rakennuksen tiilikaaret, jotka luovat jännittäviä tiloja ja varjoja ravintolan lasikulmaan. Ilmava ja raikas sisustus tukee arkitehtonisesti upeaa tilaa ja tarjoaa nautinnollisen tilaisuuden hengähtää.

Ravintolan ruokafilosofia perustuu tuoreuteen, makuun ja kotimaisuuteen. Haluamme tarjota runsaan valikoiman maukkaita vaihtoehtoja, joista jokainen löytää omaa makuaan ja ruokatottumuksiaan hellivän vaihtoehdon – joka päivä. Erityisruokavalioihin suhtaudumme innostavana haasteena, koska haluamme tarjota myös ruokavaliota noudattaville asiakkaillemme erityisen hyvää ruokaa. Esimerkiksi huolella mietitty vegaanivaihtoehto on tarjolla päivittäin.

Kahvila Nuotta on kiireisen pelastaja ja kiireettömän keidas

Kahvila Nuotta tarjoaa monipuolisen valikoiman tuoreita ja raikkaita kahvilan tuotteita sekä kevyttä lounasta. Kahvilassa voit ottaa itsellesi pienen hetken omaa aikaa tai tavata ystäviä tai työtovereita. Kahvilasta saat tuoreet ja raikkaat välipalat, pikkusyötävät ja juomat helposti ja nopeasti myös mukaan, jos aikataulusi ei salli istahtaa. 

Tarjoamme lounas- ja kahvilapalvelujen lisäksi aamiaista, tilaustuotteita sekä kokous- ja edustustarjoiluja.


Kaupunkiympäristötalo on vaikuttava ja arkitehtonisesti mielenkiintoinen rakennus (kuva: Arkkitehtitoimisto Lahdelma & Mahlamäki)

Ravintolaan ja kahvilaan on käynti katutasosta. Lämpimästi tervetuloa!

Ravintola Merta & Kahvila Nuotta
Työpajankatu 8, Helsinki

Yhteystiedot, aukioloajat sekä lounaslistat löydät ravintolan verkkosivulta:
https://ruoka.palmia.fi/fi/ravintola/ravintola/merta/

Lue lisää kohteesta sekä tekijöistä ruoan ja palvelun takana: 
https://ruoka.palmia.fi/fi/ravintola/ajankohtaista/palmia-tuottaa-uuden-kaupunkiymparistotalon-ravintolapalvelut/

Uutiseen liittyvät palvelut