MENU

Ajankohtaista

Maisema Turun Aurajoesta, jossa muutama veneilijä liikkuu.

Palmian siivouspalvelut laajenivat uusiin kohteisiin Turussa kevään ja kesän aikana

15.06.2021 13:26

”Muutama kohde alkoi jo maaliskuussa, suurin osa starttasi kesäkuun puolivälissä ja pari aloittaa vielä heinäkuussa. Uutta, siivottavaa tilaa on kaiken kaikkiaan yli 68 000 m2. Uudet kohteet ovat kouluja, palloiluhalleja, päiväkoteja, monitoimitiloja, kotihoitotiloja, hammashoitoloita, kirjastoja jne. Monet kouluista ja oppilaitoksista ovat usean sadan, jopa melkein tuhannen oppilaan kouluja. Kaikki ovat mielenkiintoisia kohteita, joukossa paljon myös tuttua koulusiivousta, jonka osaamme hyvin” , kertoo aluepäällikkö Elina Mattero. ”Starttaamme suorittamalla peruspesut kaikkiin uusiin kohteisiin”, jatkaa Mattero. ”Peruspesuja riittääkin tänä kesänä, sillä teemme ne myös vanhoihin kohteisiimme”. 

Palmian aiemmat siivouskohteet Turussa ovat muun muassa kouluja, paloasemia, terveysasema, toimistoja, hoivakoti, neuvola sekä mielenkiintoisia kulttuurikohteita kuten Kuralan Kylämäki, Turun linna ja Kaupunginteatteri. Aloitimme siivouspalvelujen tuottamisen Turussa vuonna 2017. 

”Onneksi olemme saaneet helposti palkattua riittävän määrän uusia työntekijöitä uusiin kohteisiin. Nyt meillä on myös kaksi palveluesihenkilöä huolehtimassa vajaasta sadasta toimitilahuoltajasta. Turussa on myös viihdytty hyvin Palmian palveluksessa, vaihtuvuutta ei juurikaan ole. Esimerkiksi tänä keväänä kukaan ei ole lopettanut Turun kohteissamme”, jatkaa Mattero. ”Panostamme hyvään perehdytykseen ja kesäkuussa alkavien kohteiden työntekijöitä perehdyttää yli 10 henkilöä viikon ajan”. 

Lisätietoja:
aluepäällikkö Elina Mattero
[email protected]
puh. 040 673 0174


Lue lisää siivouspalveluistamme:
Siivouksen sijaistuspooli takaa laadun ja työllistää
Ensimmäisenä Suomessa digitaalinen innovaatio siivoustyöhön
Kemikaaliton ylläpito- ja perussiivous

Uutiseen liittyvät palvelut