MENU

Ajankohtaista

Uusi vuosi tuo lounasravintoloihin uusia makuja

22.01.2021 09:06

Lounasravintoloiden ruokalistoja ja reseptiikkaa on uudistettu.

Lounasruoan kehittäminen on yhteistyötä

Lounasravintoloiden kilpailu on kovaa, etenkin pääkaupunkiseudulla. Koronarajoitukset ovat lisäksi vähentäneet henkilöstö- ja lounasravintola-asiakkaita merkittävästi. Asiakkaiden houkuttelu lounaalle päivittäin vaatii, että pystymme vastaamaan heidän odotuksiinsa ja tarjoamaan laadukasta, maistuvaa ja vaihtelevaa ruokaa. Jatkuva kehittäminen onkin meille ravintola-alan toimijana elintärkeää.

Palmiassa ruokatuotannon tuotekehitystä tekee keskitetysti kehityspalvelutiimi, jonka lisäksi kehittämistyöhön otetaan mukaan ravintoloiden keittiöpäälliköitä ja kokkeja, joilla on paras asiantuntemus ja kosketus loppuasiakkaisiin ja heidän mieltymyksiinsä. Reseptikehityksen ja tuotteistuksen parissa toimii siis erilaisia työryhmiä ja tiimejä, joihin on valittu avainhenkilöitä myös ravintoloista vastaamaan eri tuotealueista.

Uudet lounasreseptit ovat syntyneet ravintola Huoltamon keittiössä

Tammikuussa lounasravintoloissa käyttöön otetut uudet kiertävät ruokalistat ovat syntyneet Palmian ravintola Huoltamon keittiöpäällikön Jetro Luumin sekä vuoromestari Jenni Kaikkonen-Kortelaisen yhteistyönä. Jetro on tunnettu viime vuoden PRO-palkinnon voittajana. Jetro ja Jenni ovat suunnitelleet Palmian lounasravintoloihin uuden listan, jossa on paljon uusia ja paranneltuja reseptejä.

Listalle on suunniteltu myös useita hyviä kasvisruokia. Ravintolat ovat ottaneet listat käyttöön 18.1. ja ensimmäisten päivien palaute on ollut innostunutta. Ravintoloissa voidaan muokata listaa omaan toimintaan ja asiakaskuntaan sopivaksi, mutta uusia ruokalajeja päästään maistamaan varmasti jokaisessa ravintolassamme.

Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan ja tutustumaan uuteen ruokalistaan!

Ravintoloiden lounaslistat >täällä

Esimerkkejä uusista resepteistä:


Italian frittata


Kanaa Kung Po


Karamellisoitu feta-sipulipasta


Pasta Carbonara


Nyhtökaura-nachopelti