MENU

Ajankohtaista

Turvallisuuspalveluille uusia voittoja

13.08.2020 14:16

Kohdeturvapalvelut Helsingin kulttuurialan kohteissa jatkuvat

Helsingin kaupunki kilpailutti kulttuuritoimialan kohteita, joissa Palmia on toiminut jo aiemmin. Voitimme myös seuraavan sopimuskauden ja saimme parhaat pisteet muun muassa laadusta. Uusi kausi alkoi 1.8.2020 ja jatkuu toukokuulle 2022 asti, jonka jälkeen on vielä mahdollisuus optiovuosiin. Sopimus koskee kulttuuritaloja Annantalo, Caisa, Kanneltalo, Malmitalo, Savoy-teatteri, Stoa ja Vuotalo. Kulttuuritalot työllistävät noin 30 palmialaista turvallisuusalan ammattilaista, jotka turvaavat asiakkaille noin 1000 kulttuurihetkeä päivässä.

Yhteistyön aloitus Colliersin kanssa

Olemme aloittaneet piiri- ja hälytysvartioinnin Colliersin kuudessa toimistokiinteistössä Helsingissä touko-kesäkuussa. Yhteistyö Colliers International Finland Oy:n kanssa vahvistaa Palmian piirivartioinnin alueellista kattavuutta pääkaupunkiseudulla.

Vartiointia Kaupunkiympäristö-talossa Helsingissä

Aloitimme heinäkuun alussa uuden Kaupunkiympäristö-talon vartioinnin. Tuotamme kohteeseen paikallis- ja piirivartiointipalveluja. Lisäksi huolehdimme Kaupunkiympäristö-talon etävalvonnasta Palmian hälytyskeskuksesta käsin. Vastaamme kohteen turvallisuudesta kohde-esimiehen ja työntekijöiden voimin. 

Juuri valmistunut talo sijaitsee Kalasatamassa ja kokoaa Helsingin kaupungin kaupunkiympäristön toimialan palvelut saman katon alle. Yli 40 000 neliömetrin laajuinen Kaupunkiympäristötalo koostuu seitsemästä maanpäällisestä kerroksesta ja yhdestä maanalaisesta kerroksesta. Palmia huolehtii myös talon ravintola- ja kahvilapalveluista.

Täältä löydät avoinna olevat turvallisuusalan työpaikat Palmiassa >

Uutiseen liittyvät palvelut