MENU

Ajankohtaista

Uusia päiväkoti- ja koulukohteita Palmian ravintola- ja ruokapalveluille

7.01.2021 11:54

Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala kilpailutti kohteidensa ruokapalveluja. Voitimme kilpailutuksen ja jatkossa tarjoamme aterioita 14 päiväkodissa, leikkipuistossa ja yhdellä ala-asteella.

Suurin osa kohteista aukeaa heti tammikuun 2021 alussa, paitsi kaksi kohdetta myöhemmin, elokuussa ja joulukuussa 2021. Tarjoamme kohteissa päiväkotilapsille aamupalan, lounaan ja iltapäivän välipalan ja koululaisille koululounaan. Tammikuussa aloittavissa kohteissa meillä on yhteensä noin 1200 pientä asiakasta.

Osa kohteista on monipalvelukohteita eli huolehdimme niissä yhdistelmätyöntekijöiden voimin sekä ruokapalveluista että siivouspalveluista. Työllistämme vuoden kuluessa kaikissa kohteissa yhteensä noin 28 alan ammattilaista. Osa työntekijöistä siirtyi liikkeenluovutuksella ja osan olemme rekrytoineet uusina työntekijöinä meille.

Laadukasta ja turvallista suomalaista ruokaa
Olemme vastuullinen ja suomalainen ruokapalvelujen tuottaja, ja tarjoamme laadukasta ja ravitsemussuositusten mukaista ruokaa. Raaka-aineet ovat suomalaisia, aina kun se on mahdollista sesonkisaatavuus ja laatu huomioiden. Esimerkiksi tuorelihat, siipikarja, maitotaloustuotteet, kananmunat ja perunat ovat aina suomalaisia. Kaikkien elintarvikkeiden kotimaisuusaste on noin 75-80 prosenttia.

Palautekanavat
Haluamme kehittää toimintaamme ja otamme mielihyvin palautetta vastaan. Palautteen antamiseen on tarjolla erilaisia kanavia: sitä voi antaa sähköisesti joko Palmia Kouluruoka-mobiilisovelluksen tai Palmian www-sivujen kautta. Monissa kohteissa on mahdollista jättää palautetta myös paperilomakkeella. Kohteiden ruokapalveluhenkilöstö ottaa mielellään vastaan suullista palautetta.

Palmia Kouluruoka -sovellus asiakasviestinnän tukena
Ilmaisen mobiilisovelluksen avulla lapset ja vanhemmat näkevät koulujen ja päiväkotien sekä oppilaitosten ruokalistat, uutiset ja yhteystiedot kätevästi puhelimesta. Palautteenkin antaminen onnistuu sovelluksen avulla. Jokaisen ruokalajin nimen perässä on i-kirjain, jonka alta löytyvät ravintoarvot ja ainesosat. Sovelluksella voi myös äänestää vaikka toiveruokaa.

Ruokalistat ja ajankohtaiset asiat löytyvät nettisivuilta osoitteesta ruoka.palmia.fi

Helsingin päiväkotien, koulujen ja oppilaitosten ruokalistoihin pääset tästä

Lisätietoja
toimialajohtaja Satu Grönlund, julkiset ruokapalvelut
[email protected], puhelin 040 631 9512

Uutiseen liittyvät palvelut